2777
2789

منم نکردم الانم میخوام بخوابم 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه دونفره چه حوری بهم میریزه؟

همش تقصیر شوهرمه با اینکه تخت خواب داریم اقا اصرار داره ظهرا حتما رو زمین بخوابه تازه دو تا پتو باید زیرش باشه دو تا بالشتم کنارش بخواد بره سرکار خونرو نابود میکنن

من ماهی به بار یه خونه تکونی ریز میرم کابینتا کمدا حموم دستشویی راه پله بالکن و اتاقا کلا تمیز کاری 

هفته یه بار ملافه ها میشورم هود و یخچال تمیز میکنم

دو سه روز یکبار سرویس میشورم و لباس میشورم اتو میکنم 

روز یه بار هم جارو کردگیری و تی کشیدن سرامیکا و کاز و سینک و ….

کلا همیشه خونم تمیزه بین فامیل و اطرافیانم به تمیزی مشهورم

هفته ای یع روز اختصاص بده به تمیز کاری اساسی تا در طول هفته کارات سبک باشه نهایت یه جم و جور ساده و ...

باورت میشه من هروز خونرو اساسی تمیز میکنم هروز دستمال و جاروبرقی میکشم ینی واسه دوسال دیگع نابود میشم

من ماهی به بار یه خونه تکونی ریز میرم کابینتا کمدا حموم دستشویی راه پله بالکن و اتاقا کلا تمیز کاری ...

زنداداش منم اینجوریه ،مهمون هر دقیقه بره خونش آمادس و برق میزنه مادرشم همینطور،خوشبحالتون واقعا 

زنداداش منم اینجوریه ،مهمون هر دقیقه بره خونش آمادس و برق میزنه مادرشم همینطور،خوشبحالتون واقعا

اینجور آدما خودشون وقف خونه کردن.. ول کن بابا.. من فقط رو تمیزی سرویس حساسم... 

من از ساعت ۸ تا ۱ داشتم خونه تمیز میکردم وسطش فقط نمازم خوندم اصلا فرصت نشد بشینم الان خسته ام ولی باید برم برای خونه خرید کنم حالم ندارم برم ولی چاره ای نیست😵‍💫

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار