2777
2789
عنوان

دیشب رفتیم خونه خواهر شوهرم

155 بازدید | 14 پست

من و خواهرشوهر م تو یه شهر هستیم این ۳ ماهیت هست ک خونه مون رو آوردیم شهر خواهرشوهر م.  خواهرشوهرم۳ تا دختر داره ‌ . منم چهار تا دوتا پسردوتا دختر.  خونه خواهرشوهرم دوماه اولی ک اومدیم اینجا هرشب بعدازشام دوساعتی میموندن و میرفتن .این اواخر یه شب درمیون میومد دیگه . دیشب رفتیم پیششون .دختر کوچیکه خواهر شوهرم با پسر من دعواشون میشه تقریبا تقصیر دوتاشون بوده . دخترای خواهرشوهرم چنان دوتاشون با  پسر من دعوا میکردن و میگفتن دهنتو ببند . و الان میایم میزنیمت . دیگه مت بعداز،سه ساعت بلند شدم موقع رفتن ما دم در بودیم دختر کوچیکش اومد پسر منو زد . پسرم هم اونو زد ک دختر اون گریه میکنه .ک دختر بزرگش ک ۱۶ سالشه اومد دم در حیاط،با صدای بلند گف مامان من دیگه کار ندارم کی باشه یه بار دیگه خواهرمو زد میزنمش .خیلی ناراحت شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بگم مثلا؟

خب این دیگه پررو شده دیده هیچی نمیگی

ببین هروقت بچتو دعوا کرد جواب بده بگو حق نداری سرش داد بزنی یا مثلا اومد خونتون طوری رفتار کن که جرآت نداشته باشه پررو بازی دربیاره.البته شوهرتم باید باهات پایه باشه.