یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وقتی پولمون نمیرسه اجیل و لباس بخریم سنت هم معنایی نداره این حرفا از سر شکم سیریه
حیف کابریم میترکه وگرنه صحبت میکردیم💚
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
خدا نکنه من دیگه عادت کردم یا زندگیم درست میشه یا من میمیرم چون راه برگشتی واسه زندگی تو خونه بابام ...
اگر شرایطمون مشابه نبود میگفتم انشاله درست ميشه اما خب....البته دور از جونت امیدوارم یک معجزه اتفاق بیفته .بچه هم داری من خونه پدرم جا دارم اما رو سیاه دو تا بچه هام هستم
زندگی من درست نمیشهمگر معجزه بقول شما بشهاره از این نظزم راست میگی بخاطر بچه آدم همیشه دستش بستسنمی ...
شاید چون خیالشون راحت شوهراشون جمع میکنن اما خب من میدونم دو تا بچه ها با من میشن یا اگر نباشن من یک آب خوش از گلوم پایین نمیره .پس محکومم به تحمل .البته خب خدا هی ورژن تحمل منو با بلا های جدید بالا میبره فکر کنم دارم آزمون پیغمبری میدم 😂😂ببخشید شوخی میکنم میخوام یکم دور شیم از زندگی سختمون