2777
2789
عنوان

مادرشوهر کم عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 49 پست
اون پسرشو بیشتر دوس داره همین اصل قضیه همینه دنبال اینم نباش یجور رفتار کنه

دنبال این نیستیم یجور رفتار کنه. فقط میخوایم حالا که چپ و راست به اون سرویس میده دخالتا و دردسرا و مریضیاشم واسه اون باشه‌ ما فقط گاهی بریم سر بزنیم و تمام

مادرشوهرم به ما یک هزاری نمیده. خونه که هیچ یه عیدی برای نوه اولش نمیده

شوهرت بگه من که مثل داداش خوش شانس نیستم برام خونه بخرن باید خودم زحمت بکشم ،باید خودم یواش یواش  پولهامو جمع کنم بتونم یه جایی بخرم 

اسی اگر میتونید وام رو که گرفتید یه چیزی مثل طلا یا ... بخرید که بعدا بتونید برا خرید خونه روش حساب کنید تا جایی که میشه خونت رو عوض نکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم گفته خودمون میخوایم بگیریم. باز هی زنگ میزنه ناله میکنه. برادرشوهرم زنگ زد از طلاهای زنت بده ب ...

طلا و وام ندی بهشونا . چه پرو هستن از شما می‌کَنَن به خودشون اضافه بشه ؟ بعد می‌خوان بهت طلا بدهند. ؟ خب بعد خونه میخریدن . ته این بخشش تو به مادر شوهر چیزی جز سردی و دعوا بین خودت و شوهرت نخواهد بود . اونم می شینه توی خونه و ملکش پاشو می اندازه روی پاش . توف هم کف دست تون با عرض معذرت نمی اندازه  .اون وقته که هرچی اشک بریزی دیگه فایده نداره

به گمانم دیده شما و شوهرت به اون برادر حسودی نکردین و بین تون هنوز صلح هست دنبال یه راه جدیده برای آ ...

حسادت نه. اما دروغ چرا ناراحت شدیم خیلی. مادرشوهرم خودش ماشین داشت ماشینشو داد به اون پسرش گفت شما که ماشین دارین میخواین چیکار. یک میلیاردم پول داد به اون. میتونست بین پسراش نصف کنه

حسادت نه. اما دروغ چرا ناراحت شدیم خیلی. مادرشوهرم خودش ماشین داشت ماشینشو داد به اون پسرش گفت شما ک ...

خب همینو با شوخی و خنده بهش بگین . بگین برای اون دست دهنده دارین برای ما دست گیرنده ؟ مگه ما چه بدی به شما کردیم 

مادرشوهرم یه ملیارد داشت انصاف این بود بین دو تا پسرش نصف کنه. همشو داد به اون حالا توقع داره ما هم ...

خب دیگه میخواد برا اون زن بگیره شوهر شما ک ازدواج کرده دیگه خرش از پل گذشته

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
شوهرت بگه من که مثل داداش خوش شانس نیستم برام خونه بخرن باید خودم زحمت بکشم ،باید خودم یواش یواش پو ...

نمیشه چون بدای امسال صاحبخونه ۲۰ تومن کرایه میخواد اصلا نمیصرفه. بهش گفتیم یه بار که تو همه امکاناتتو دادی به اون پسرت. طلاتو دادی ماشینتو دادی پولتم دادی. الانم که قسط وام مسکنصو میدی. چنان زد به گریه و حال بدی که نگو

طلا و وام ندی بهشونا . چه پرو هستن از شما می‌کَنَن به خودشون اضافه بشه ؟ بعد می‌خوان بهت طلا بدهند. ...

نه اصلا نمیدم. کجا دیگه میتونه طلا بده. بعدش میخواد زن بگیره میخواد برای زن خودش طلا بخره بعد میخواد مراسم عروسی بگیره. دیگه اصلا کی وقت میکنه طلای منو پس بده

نمیشه چون بدای امسال صاحبخونه ۲۰ تومن کرایه میخواد اصلا نمیصرفه. بهش گفتیم یه بار که تو همه امکاناتت ...

سعی کن یه جا خونه بگیری کرایه ندی حداقل هر ماه یه مبلغ پس انداز کنی به امید خدا سال دیگه وام بگیرین پس انداز و پول رهنم بدین یه خونه بخرین