2777
2789
عنوان

مادرشوهر کم عقل

985 بازدید | 49 پست

ما خودمون مستاجریم. دنبال وامیم که پول پیشمون زیاد کنیم. ۱۵ اجاره میدیم. میخوایم ۵۰۰ ۶۰۰ بزاریم رویی پیش رهن کنیم. بعد مادرشوهرم دنبال اینه ما وام ودیعه مسکن بگیریم بدیم برادرشوهرم که بدهیشو صاف کنه. بدهی اون بابت خونه ایه که مادرشوهرم براش خریده یک میلیاردش بدهی مونده. واقعا چرا ما که متاهلیم و مستاجر باید واممونو بدیم به یه مجردی که خونه داره. چه توقعیه ول کنمون نیست. پول نداشته با یه میلیارد رفتن خونه سه میلیاردی خریدن بعد هی دنبال اینن از کسی قرض بگیرن

اصلا ندین

رهن کردن خونه برا شما واجب تره

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ندینرهن کردن خونه برا شما واجب تره

اصلا نمیدیم. ما بچه هم داریم. اون مجرده. مادرشوهرم اگه دلسوز ما بود اون به میلیاردشو بین دو تا پسرش نصف میکرد. همشو داد به اون. تدزه وام ما هم میخواد برای اون

مخالف کل کل و دشمنی با اقوام شوهر هستم ولی این یکی دیگه نوبرهبگو بیااه

مادرشوهرم یه ملیارد داشت انصاف این بود بین دو تا پسرش نصف کنه. همشو داد به اون حالا توقع داره ما هم واممون بدیم به اون