من چند وقت یه بار میرم بیرون محل کارم یه هوایی بخورم در حد پنج دقیقه بعد همکارم همش به شوخی میگه اع سیگارت کو
وینستون لایت میکشی
نمدونم چرا با من شوخی داره مرتیکه نکبت 😬
اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص تو تاپیکام )❣️. ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگه از کسی بد گفتم بزارش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص تو تاپیکام )❣️. ❤️همون طور که حر به امام زمانش امام حسین رو زد و ما امید نشد بهت رو زدم امام زمانم....ناامیدم نکن❤️
زیر لب بگو گوه نخور یجوری کا فقط اون بشنوه دیگه از این غلطا نمیکنهیا با صدای بلند بگو اقای محترم مگه ...
دروغ چرا کراشم روش نمیخوام همه پلای پشت سرم روخراب کنم😂