2777
2789
عزیز تو گویش ما به خربزه میگن خیار به خیار میگن خیار سبز

وای منم جنوبیم اینجوری میگیم نمیدونم چرا تعجب کردن😂

امام‌رضا🥲                                                                                                                   قابل پخش نیست😃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره یه قاشق مرباخوری صبح یکی ظهرمن۱۵کیلواضافه کردم😁اگه میخوای یه هفته ای چاق شی قرص کرامکس اصل بگیر ...

ن قرص نمیخورم عزیزم

معجون بوعلی تقریبن قیمتش چنده

تو چ مدت ۱۵ کیلو اضافه کردی میشه بگی عزیزم 

ن قرص نمیخورم عزیزممعجون بوعلی تقریبن قیمتش چندهتو چ مدت ۱۵ کیلو اضافه کردی میشه بگی عزیزم

تو۲ماه قیمتش اگه تخفیف خورده باشه۱۹۶تومن بدون تخفیف۲۷۸تومن

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋

آبگوشت بار گزاشتم پسرم خوابه منم میخوام یه چرت بزنم ولی اعصابم خورده تازه دارم رانندگی میکنم جایی کار داشتم یکم سر پایینی بود ماشین اومدم از پارک درآرم یکم رف جلو نرم چسبید به ماشین جلویی چیزی هم نشدا راننده چند تا حرف بارم کرد اعصابم خورده 

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

درس میخونم و شوهرم از سرکار برگشت ناهار خورد زد بیرون 

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

غذا زیاد میخوردی؟؟؟ یا کم؟ من خیلی کم اشتهام

اره خیلی زیادمیشه من فوقش۲قاشق میخوردم الان۲بشقابم تموم میکنم البته بدناباهم فرق میکنه ممکنه واسه توبیشترطول بکشه مثلا۳تایا۴تابخوری

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋