2777
2789
عنوان

چرا همه مانتوهای خوشگل تا روی باسنن

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 34 پست

واسه کسایی ک پرن و باسن دارن یطوریه😂خداروشکر خودم کو‌ن خشکم میتونم‌ بپوشم🤣

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب اینها مدل که ندارن تمام مدلشون به همین کوتاه بدونشون هست الان بخواد بلند باشه میشه همون مدلهای س ...

اره دقیقا

نه مانتو حجابی که نمیپوشم اصلا😂

حالا جداا از اونا برای دانشگاهم پیدا نمیشه

شوهرم اوکی حراستو چیکارکنم😂😭

من مثلا خودم میرم شب ها برای ورزش سویشرت یا تیشرتام بالا باسنمه ولی مانتوهام نه😂😂

به شوهرت چه ربطی داره چرا خانما جوری رفتار میکنن انگار شوهرشون صاحابشونهبا شلوار بگ بپوش شوهرتم چیزی ...

عزیزم شوهرم صاحبم نیست ولی نظرش برام مهمه همونطور که نظر من برای استایلش براش مهمه و بهش احترام میذاره

ترجیح میدم جفتمون راضی باشیم تا اینکه یکی حرص بخوره اون یک حال کنه

اره دقیقانه مانتو حجابی که نمیپوشم اصلا😂حالا جداا از اونا برای دانشگاهم پیدا نمیشهشوهرم اوکی حراستو ...

بلندتر هست شیک نیست 

دیگه دانشگاه میشه کمی بلندتر پوشبد 

حالا برای عید به شوهرت بگو فقط با ماشین و مهمونی آنقدر کوتاه میپوشم بدون ماشین و پیاده بیروت رفتنی بلندتر میپوشم 

اینجوری کوتاه بخر مهمونی بپوش بعد چشمش عادت کرد یواش یواش بیرون هم بپوش

اره اینم ترفند خوبیه😁عملیش میکنم ممنون😂

میدونی سرعت تغییر لباس و پوشش آنقدر تو ایران سریع بود که اصلا مردها نمیتونند خودشون رو اپدیت کنند 

حالا شوهر من خیلی به روز هست باز بعضی وقتها کم میاره خخخخ

دیگه باید چشمشون رو عادت بدیم اینجوری 

ما تهران هستیم دیشب برادرم و شوهرم یکی از پاساژهای معروف بودن بعد برادرم میگفت دیگه مرز آزادی رسما داره جابه جا میشه خخخخ

ووسط باسن هم بود برای من کافی بود😂وری قشنگگگ بالای باسنه راه میری کامل باسن بیرونهمن خودم حالا باز ...

خواهر یکم دقت میکردی به تایپت😂

چشام ۴ تا شد😅🤭

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
میدونی سرعت تغییر لباس و پوشش آنقدر تو ایران سریع بود که اصلا مردها نمیتونند خودشون رو اپدیت کنند حا ...

اره ماهم تهران هستیم 

اره واقعا... من شوهرم باز خیلی کنار میاد من اکثر مانتوهام وسط باسنه یکم میپوشونه ولی بالای باسن یکی دوتا گرفتم دیدم هی غر میزنه اعصابم خورد میشه گذاشتم یه موقع خودم تنهام یا یه موقع ماشین میریم میایم

اما الان میخواستم یه کت زمستونی بگیرم دیدم همشووون کوتاهن پالتو فوتر بلندم که گرفتم امسال🥲🥲

من هی میگم بابا همه با نیم تنه و فلان بیرونن میگه جالا همه بیرونن توعم باید بپوشی😂