2777
2789
عنوان

از سینه هام متنفرمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 6696 بازدید | 198 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان من ک کوچک دارم حسودی می‌کنیدقیقا به چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا نداریم بابا مال تو خوبنهایت اسفنجی بزن عرق ...

وقتی نتونی یه لباس قشنگ یقه باز بپوشی و یه تیشرت یا تاپ خوشگل بپوشی وقتی همیشه باید بپوشونی که انقدرررر تو چشم نباشن یا همیشه گردن درد داری بعد هر کار و فعالیتی واست سخت و غیر قابل انجام باشه اونوقت میفهمی من چی میگم

فکرکنم اومده پز بده😐من چی بگم اندازه خرس هست هیکلم سینه هام دو تا جوش تازه بچه هم شیر میدم شانس ندا ...

سینه افتاده و زشت و بزرگ و دوبرابر هیکل پز دادن داره؟؟؟

وقتی نتونی یه لباس قشنگ یقه باز بپوشی و یه تیشرت یا تاپ خوشگل بپوشی وقتی همیشه باید بپوشونی که انقدر ...

اتفاقا سینه کوچیک هم همین مشکلارو داره

همه لباسا از یقه گشادن و خوش فرم نمیمونن

سایز 75 یا 80 خوبه

سایز 60 65 خیلی کوچیکه

راسته .مال منو از ۷۵ ب ۶۰ رسونده خیلی ناراحتم 💔😭

واقعا راسته

اگر راسته خوب نزن یک مدت باز بزرگ شه چاق شو بزرگ شه

اسی بیا عزیزم این کار بر میگه با سوتین اسفنجی سینه هاش کوچک شده بزن عرق کن کوچک بشه

الان من ک کوچک دارم حسودی می‌کنیدقیقا به چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا نداریم بابا مال تو خوبنهایت اسفنجی بزن عرق ...

کوچیک بهتره تاحالا زیر سینت تو گرما عرق نکرده عرق سوز بشه همیشه باید لباس گشاد بپوشی تازه هر بزرگی قشنگ نیست بیشتر این بزرگا اویزون و بد فرمه

حالا، مشکل من اینه از سایزش راضیم ولی نامتقارنه. یعنی کاملا از زیر لباس مشخصه تفاوتشون. میخوام عمل ک ...

عملش اصلا سخت نیست چند ساله دارم تحقیق میکنم و با خانمای زیادی که عمل کردن حرف زدم ولی هزینه شو ندارم فعلا