2777
2789

سلام من تازه قبول شدم میخواستم بدونم چه جوریه که میگن گزینش تا همیشه کنارت هست؟یعنی طی این ۴سال همش گزینش میشیم؟و همش زیر نظریم؟یا بعد ۴سالم بازم شرایط اینطوریه؟

و اینکه کلا چه چیزایی رو باید رعایت کرد و محدودیتاش چطوریه؟

ممکنه یکی بعد ۴سال که گزینش شد رد بشه و نتونه درس بده و این همه درس خوندش الکی هدر بره؟چیکار کنیم تا اینطوری نشه؟؟

ممنون میشم اگه میدونین بگین

سلام عزیزم مبارکه 

هر دقیقه که نمی‌برنت گزینش 

ولی خیلی تحت نظری 

به خصوص از سمت خود دانشجوا 

چون گزینش علم غیب نداره بدونه تو چی میگی چیکار میکنی 

ولی دوستا و هم اتاقیا حرف میبرن و میارن و جالب اینجاست که بابت این کارشون هم پول کلانی دریافت میکنن 

سرت تو کار خودت باشه زیاد صميمي نشو 

عکستو جایی نذار 

بدون چادر جایی نرو حداقل تو شهر دانشگاه 

آخر چهارسال هم بله گزینش میکنن ولی اینکه نذارن درس بدی بعید میدونم... مگر اینکه یه مورد خیلی حاد باشه که یارو حرفای نامربوط و خیلی بدی زده باشه اجازه ندن کار کنه 

درکل استرس نداشته باش فقط مراقبت کن و به هیچکس اعتماد نکن که من خودم از کسایی بودم که از رفیق زخم خوردم و عکسمو به حراست دادن رفیقام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم مبارکه هر دقیقه که نمی‌برنت گزینش ولی خیلی تحت نظری به خصوص از سمت خود دانشجوا چون گزینش ...

خیلیی ممنون از توضیحاتتون

و باید مسجدم زیاد برم؟مثلا اینکه همش نماز جمعه شرکت کنم؟یعنی اگه شرکت نکنم گیر میدن

یعنی همش باید چادر گذاشت؟براای مثال اگه مانتوبلند و درکل لباس مناسبی بپوشم ولی چادر نه و شال بذارم موهام یکممم معلوم باشه اگه کسی ببینه عکسمو بگیره بفرسته گزینش گیر میده؟؟

خیلیی ممنون از توضیحاتتونو باید مسجدم زیاد برم؟مثلا اینکه همش نماز جمعه شرکت کنم؟یعنی اگه شرکت نکنم ...

نه مسجد و نماز و اینا رو گیر نمیدن 

ولی پوشش مهمه 

تو شهر خودت که کسی نیست راحت باش ولی تو شهر دانشگاه حجاب رعایت کن 

البته بستگی به این داره که دانشگاه تو کدوم شهره 

بعضی شهرا دانشگاه فرهنگیان،چادر اجباریه