2777
2789
عنوان

زندگی خواهرمو نابود کردم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2068 بازدید | 87 پست
مگه جایی هست که آژانس نداشته باشه حتی روستا هم آژانس دارن. هم خودت هم خواهرت مقصرید متاسفانه نمیدونی ...

نه نمیدونم😭😭

🌱السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ الْأَنْوَارِ الزَّاهِرَةِ🌱🦋

کار هر دوشون اشتباه بوده والا من با تیبا تصادف کردم سپرش ترک بر داشت چقدر غصه خوردم که ماشین نو رو ک ...

آره خب هر دو اشتباه کردن اوی اون خواهر اومد خواهری کنه و ایشون راحت طلبی انتخاب کردن بدبخت خواهرش اومد ثواب کنه کباب شد تهشم اینجا بهش یاد میدن که اون مقصر و خودش بکشه کنار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره درست میگی کاش میمردم ولی زنگ نمیزدم خاک تو سرم کنن😭😭😭بخدا همیشه ماشین دستش بود از شانس من این ...

یه وقتایی ما نمیتونیم جلو قضا و قدر بگیریم واسه همینه میگن هر روز صبح صدقه بدین 

شاید چشم خوردین

فدا سرت خداروشکر خودتون سالم هستین 

حالا تو گفتی خواهرت نباید ماشین شریکی رو بر میداشت

همیشه برمیداشت تازه خودمم بهش میگفتم برندار ماشین شریکی گناه داره راضی نباشن حالا خودم بهش گفتم و این خجالتی به بار اومد

اتفاقا مقصر صد درصد شمایی که‌ خواهرتو تو رودربایستی گذاشتی بااینکه میدونستی گواهینامه نداره و رانندگیش خوب نیست.مطمینم از اکنم ادمایی هستی که اگه بهت نه میگفت داستان درست میکردی وقهر میکردی.دیگه همه جا اسنپ هست.حالا هم اگه طلایی چیزی داری بفروش بده به خواهرت

هزینه رو حتی من اگه بدم قبول نمیکنن😭

حداقل مقداری که ماشین افت کنه

به نحوی بدن

حست رو درک میکنم

خدا بهت آرامش بده خیلی عذاب وجدان بدی هس

ولی همونکه بچه ها میگن خدا رو شکر بدتر نشد

یه وقتایی ما نمیتونیم جلو قضا و قدر بگیریم واسه همینه میگن هر روز صبح صدقه بدین شاید چشم خوردینفدا س ...

به قران قسم تو راه یک زن چشم شور دیدیدم الهی اگه چشم اونه ک کور بشه

آره خب هر دو اشتباه کردن اوی اون خواهر اومد خواهری کنه و ایشون راحت طلبی انتخاب کردن بدبخت خواهرش او ...

من به داداشم میترسم بگم منو تا جایی برسونه میگم اگه تو جاده اتفاقی بیفته من خجالت زده میشم،امیدوارم وضع مالی اسی اوکی باشه بتونه یه مبلغی از خسارت رو پرداخت کنه

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
من به داداشم میترسم بگم منو تا جایی برسونه میگم اگه تو جاده اتفاقی بیفته من خجالت زده میشم،امیدوارم ...

نه وضعم داغونه طلا دارم یکم ولی نمیتونم بهشون دستم بزارم شوهرم میکشه منو

منم بخوام بدم نمیپذیرن

یعنی اگه سرزنشت کنیم یا خودت خودتو سرزنش کنی فایده داره؟؟ 

حالا زنگ بزن خواهرت بگو خواهر این چکارش بود کردی ،این یه دفعه من کارم پیش تو افتاد آبرومو بردی خجالتم کردی، خو از اول میگفتی رانندگی نمیدونی منم شرمنده نمیکردی. 

ای خدا چیزی هم طلبکار شو 😂😂😂تنها راهش اینه اسی. 

بازم خداروشکر اتفاق بدتری نیوفتاده، با تمام نگرانی هات اینم میگذره. 

اتفاقا مقصر صد درصد شمایی که‌ خواهرتو تو رودربایستی گذاشتی بااینکه میدونستی گواهینامه نداره و رانندگ ...

بله میدونم صد درصد مقصرم😭😭

بخدا آژانس و تاکسی نداشتیم و اگه میگفت نه هم ناراحت نمیشدم

یعنی اگه سرزنشت کنیم یا خودت خودتو سرزنش کنی فایده داره؟؟ حالا زنگ بزن خواهرت بگو خواهر این چکارش بو ...

تا این حد دیگه بی چشم و رو نیستم😭تقصیر منه اون بیچاره رو بدبخت کردم

اتفاقا مقصر صد درصد شمایی که‌ خواهرتو تو رودربایستی گذاشتی بااینکه میدونستی گواهینامه نداره و رانندگ ...

خواهرشم باید نه گفتن یاد بگیره،من هنوز گواهینامه تازه گرفته بودم جاریم گفت بچشو ببریم شهر کناری ده دوازده کیلومتر دورتر بود گفتم ن من نمیتونم میترسم جاریم ناراحت شد ولی مهم نبود تو راه اتفاقی می افتاد همه به من میگفتن تو که بلد نبودی بی خود ماشین بر داشتی ،حتی خود جاریم

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
اره درست میگی کاش میمردم ولی زنگ نمیزدم خاک تو سرم کنن😭😭😭بخدا همیشه ماشین دستش بود از شانس من این ...

آرامش خودت رو حفظ کن برو دوش بگیر 

خیلی حس بدیه 

تنفس آرام و طولانی

میدونم سخته