2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا هر کاری کنی میدونی جاش خالیه خیلی حس داغونیه

اصلا نمیتونم از جام بلندشم

افسردگی گرفتم.

حوصله هیچ کسو ندارم

حتی کارای روزمره خودمم نمیتونم انجام بدم

هیچ امید و انگیزه ای ندارم😭😭

ینی بدترم میشم💔

به این فک کن زندگی ادامه داره هیچ کس بعد مردن ی نفر نمرده

من پارسال اسفند ماه داییم بعد دوماه داشت برمیگشت تو راه تصادف کرد الان هممون مریضیم مامان خودم انقدر گریه میکنه که چشماش باید میل زده شه رگای چشمش بسته شده

از همسرشم ک نگم چی سرش اومده...

داییمم همش میاد خوابشون میگ بخدا متو دارین اذیت میکنین اینجوری نکنین

هر وقت دلت گرفت براش قران بخون..زیارت عاشورا بخون..بخدا هم اونو آروم میکنی هم دل خودت اروم میش

اصلا نمیتونم از جام بلندشمافسردگی گرفتم.حوصله هیچ کسو ندارمحتی کارای روزمره خودمم نمیتونم انجام بدمه ...

من سه سال هست مادر رو از دست دادم خودم بالا سرش بودم داخل بیمارستان داشت به زور حرف میزد ازم قول گرفت بعد تموم کرد 

خیلی داغون ام 

خواهر داري؟ببين من خواهرم ندارممن خيلي تنهام

من خواهر دارم

اما حوصلشو ندارم

ببین اصلا حوصله هیچکسو ندارم

دوست دارم فقط با کسایی ک این درد رو تجربه کردن حرف بزنم ببینم چطوری تونستن چطوری تحمل کردن دارم دیوونه میشم

به این فک کن زندگی ادامه داره هیچ کس بعد مردن ی نفر نمردهمن پارسال اسفند ماه داییم بعد دوماه داشت بر ...

نمیتونم اصلا💔یهو دیوونه میشم میزنه ب سرم دلم میخواد خودمو بکشم😭خاطراتش حرفاش😭😭😭😭دیوونه شدم