2777
2789
از کجا میخری شیرینی فروشی ؟

لوازم قنادی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم از این راه میشه ب درآمد رسید؟

مواد اولیه اش واقعااا گرون در میاد

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬
خامه قنادی میخرم فرم میدم . مارک کولاک خوبه

اونوقت شیرین هست یا خودتون شیرینش میکنید ؟؟؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

من فقط برا خودمون درست میکنم

اگه خوشمزه بپزی و خوش سلیقه و تمیز دیزاین کنی کم کم کارت جا میوفته و مشتری جذب می‌کنی 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

من که به صورت حرفه ای کار میکنم از لوازم قنادی ها 

که خامه منجمد شده هست استفاده میکنن 

خیلی مارک ها داریم ولی برای کسی که  اول هاش هست که میخواد خامه کشی کنه میگن از مارک گلرود نقره ای استفاده کنه که یک کیلویی و پنج کیلویی هم هست  چون خوب فرم میگیره و طعم خوب  و متفاوتی نسبت به بقیه مارک ها داره 

باید ببینی میتونی بازاریابی کنی یا نه . فامیل ما دو نفر این کارو شروع کردن یکی زوز ده تا سفارش داره یکی هفته یکی .. اولی توی اینستا و شهرشون مشهوره . دومی چراغ خاموشه