2777
2789

خانوما من دوماه پریم عقب افتاد رفتم دکترم دوتا امپول پروژسترون زد واسم با قرص دوفامد گف شبی یکی بخورم تا ده شب الان ۸ روز گذشته هنوز پریود نشدم . زردچوبه و دارچین و زعفرون و پونه رازیانه و زیره همه رو امتحان کردم باز اثر نداشت فقط ببخشید ی روز درحد دو سه قطره لکه بینی قهوه ای داشتم ک رگ های خونی خیلی کوچیک داشت بنظرتون از چیه . خیلی عذر میخوام برام سوال بود اخه سنمم کمه تجربه ای ندارم🥲🥺

دکترم گف تا ده روز پریود نشدم برم سونو رحم انجام بدم باید چی بگم چیکار کنم😬😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقد گرمی نخور پریود میشیچخبره هم امپول داده هم دوفامدباید یکیشو میداد

خب دوماهه نشدم خیلی اذیتم درد زیادی دارم عین تایم پریودی جوش ریز ریز زده صورتم میخوام پریود شم خون مرده نشه تو رحمم🥴 نمیدونم والا دکتر گف استفادشون کنم

خب دوماهه نشدم خیلی اذیتم درد زیادی دارم عین تایم پریودی جوش ریز ریز زده صورتم میخوام پریود شم خون م ...

با داروهایی که داده امکان نداره پریود نشی

دیگه انقد گرمی نخور

داروهات قویه

[QUOTE=366034177]با داروهایی که داده امکان نداره پریود نشی دیگه انقد گرمی نخور داروهات قویه[/QUOTE

چ بدونم والا تو سایت اکثرا گفتن بعد ۳ روز دیگه قطعی پریود میشن شانس من نشدم . گفت تا ۱۰ روز باید بشی اگه نشدم سونو رحم بدم شاید کیست باشه😫🥲

منم دوتا امپول زدم سوم هنوز پریود نشدم دقیقا مثل شمام همش لکه بینی دارم البته دکتر من بهم قرص نداد ف ...

شما چند وقته عقب افتاده؟ 

سابقه کیست ندارین؟

شما چند وقته عقب افتاده؟ سابقه کیست ندارین؟

من اخرین پریود درستم 30 مهر بود ی دوماه و ی هفته دقیق گذشته.دقیقا سر همین رفتم دکتر الانم قراره پریود شدم برم سونو و ازمایش و بدبختی...نمیدونم چرا پریود نمیشم تمام عضلاتم گرفتن

من اخرین پریود درستم 30 مهر بود ی دوماه و ی هفته دقیق گذشته.دقیقا سر همین رفتم دکتر الانم قراره پریو ...

ایشالله ک مشکلی نباشه 😣

یعنی حتما باید پریود شیم بعد سونو انجام بدیم اخه دکتر ک رفتم گف اگر نشدی باید بری سونو رحم انجام بدی

وای خداکنه 🥲تو این خدانکنه کیست باشه باید بشینم دار و درمان وییییی😫

منم خیلی میترسم اجی...اصلا مشکلی نداشتم هیچوقت سر این کنکور که وزن اضافه کردم اینجوری شدم میترسم هزار تا مشکل گریبان گیرم بشه نازا بشم