2777
2789

خیلی ها رو میبینم ک خیلی خوشتیپ و خوش استایلن و با اینکه وضع مالی متوسط دارن ولی جوری تیپ میزنن ک انگار پولدارن 

ولی بعضیا هم با جود اینکه همیشه لباس میخرن ولی ندارن و تیپشونم شلختس 

از اینا گذشتع مدل موی قشنگ ارایش خوب دارن واقعا حوصله میخاد بنظرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره بدونی چی بهت میاد

من مثلا با 2 تومن ی لباسایی میگیرم ک خیلی خفنه

خداجونم بغلم کن🍃❤️ همخواب رقیبانی و من تاب ندارم..بیتابم و از غصه ی این خواب ندارم؛ دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست..کس در همه آفاق به دلتنگی من نیست...

مرتب بودن+بوی خوب دادن+خوش اخلاق بودن + لباسای اتو شده+ترکیب رنگ درست

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

لباس متناسب بدنشون میپوشن

خوش پوشی توجه به فرم بدنه بیشترش

توی پینترست نیتونی راهنمایی هاشو پیدا کنی که چجوری بپوشی

الان بهترین لباس اخرین شوی مد مثلا برند گوچی رو بیار بپوش، به فرم بدنت نیاد شبیه خیار میشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من با اینکه اندامم ایده آل نیست همه میگن خوش پوشی

لباس گرونم نمیخرم بین 2 تومن تا 3 ونیم مانتو و کت و اینا میگیرم اما خیلی چیزا رعایت میکنم 

ترکیب رنگ بیشتر س تا نشه

رنگ های مکمل

و بر اساس اندامت

به امید روزهای خوش 💝

به نظر من استایل و هارمونی رنگ ها خیلی تاثیر داره من یک عدد خوش تیپ همه میگن خودم قبول ندارم نمیدونم چرا ولی برام مهمه چی بپوشم خیلی ها رو دیدم هزینه زیادی میکنن یا خوش سلیقه نیستن یا  استایل مناسبی ندارن 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️

سلیقه دارن 

و از همه مهتر ذوق زندگی کردن دارن 

من تعریف از خودم نباشه سلیقه خوبی دارم ولی چون ادم افسرده ای هستم و ذوق زندگی کردن ندارم گاهی اوقات همینجوری ی چیزی میپوشم