2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه جالب تو پشتیبانی نوبیتکس کار میکنی ؟؟ یا چطوریه که حقوقتونو به نوبیتکس واریز میکنن نشنیدم

عزیزم نمیتونم اینجا بگم سایت عمومی عست میترسم برام مشکل ساز بشه… نه پشتیبانی نیستم 

الان باید چیکار کرد؟ من ارز دارمبه کیف پول بزنیم میشه؟

ارز رو تو کیف پول داری ؟

من اصلا ارز دیجیتال و ترید رو قبول ندارم اما برای کارهام تو کشورهای دیگه که باید پول جابه جا کنم دیدم بهترین راه خرید تتر هست خواستم کیف پول trust wallet باز کنم که بتونم تتر بریزم کشور دیگه برداشت کنم آنقدر از بلاک حساب ایرانی ها و هک شدن حساب‌ها شنیدم که ترسبدم 

گفتم به همون روش سنتی از طریق صرافی جابه جا کنم بهتره

تو صرافی نوبیتکس دارمعجل اوضاعی در آوردن

از همینهاش ترسیدم کیف پول رو باز کردم اما دیگه فعالش نکردم 

چند تا از دوستای شوهرم ترید میکردن میگن حساب ما بلاک شده چون با ip  ایران بودیم 

اونیکی میگه حسابم هک شده 

تو توییتر هم همش از اینا مینویسن آدم میترسه اخه فقط برای ایران نیست بچه های خارج از کشور هم حساب‌هاشون هک میشه 

دیگه ترسبدم گفتم پول رو از طریق صرافی جابه جا کنم درسته دردسر و هزینه داره اما باز امن‌تر هست دیگخ 

تازه من حساب PayPal دارم حساب بانکی هالیفکس و لویدز دارم اما بازم میترسم چون با ip  ایران هستم میترسم هر لحظه حسابام رو ببندن 

حساب بانک روولوت رو بستن برام فریز شدم