2777
2789
عنوان

خدایا چه بی لیاقت هایی و مادر کردی 🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 52 پست

ببین دختر خوب

خدا جای حق نشسته

اگر مادرت بهت ظلم کرده قطعا جواب پس خواهد داد

اما همین خدایی ک حق تورو از مادرت خواهد گرفت روی حق خیلییییی بزرگ مادرت خیلی حساسه تو هرکاری کنی هیچ وقت نمیتونی یکی از روزهایی ک سر تو باردار بوده رو جبران کنی اون درد کشنده ی زایمان رو جبران کنی از شیره ی جونش ک ب تو خورانده شبهایی ک بیدار بوده رو جبران کنی

مراقب باش چی میگی‌ عزیزم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

دیروز یه بچه رو دیدم تو حسرت یه زیتون بود باباش براش نخرید من سالها انتظار بچه داشتم و برای داشتنش میلیونها خرج کردم

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادر منم فقط اسم مادرو یدک میکشه اگه مادر بود عرضه داشت منو بزرگ می‌کرد نه اینکه ۱۵ سالگی شوهرم بده ...

هعیییییییی

همه مادرا هم مادر نیستن🙃

پشت کنکوری 1404 هستم😍🌱شروع مهر ماه 1403 شروع جدی دی ماه 1403 هدف فرهنگیان 🌱😍😍😍ان شاءالله با یاری خدا میارم و میام براتون تاپیک میزنم من بااا یاری خدا میتوانم

حق باتوعه درست میگی 

مثل مادربزرگ من چ کارایی ک در حق مامانم نکرده خدا لعنتش کنه انگار بچش نبوده و نیست امیدوارم دچار بدترین عذابا بشه 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
واقعاکه چطورمیتونی این حرفوبزنی

زمانی که موقعیت خوبی داری درگ نمیکنی

سلامت باشن مادرتون ان شاءالله 

پشت کنکوری 1404 هستم😍🌱شروع مهر ماه 1403 شروع جدی دی ماه 1403 هدف فرهنگیان 🌱😍😍😍ان شاءالله با یاری خدا میارم و میام براتون تاپیک میزنم من بااا یاری خدا میتوانم

دقیقا هرکی زایید ک اسمش مادر نشد مادر به مادری کردنه ن زاییدنمیفهممت اسی

آفرین (:

ببین دختر خوبخدا جای حق نشستهاگر مادرت بهت ظلم کرده قطعا جواب پس خواهد داداما همین خدایی ک حق تورو ا ...

جوونیم که رفت دیگ نمیخام ۶۰ سالگی اوضاع درست شه

ببین دختر خوبخدا جای حق نشستهاگر مادرت بهت ظلم کرده قطعا جواب پس خواهد داداما همین خدایی ک حق تورو ا ...

تصمیم خودش بوده که مادر شده

اکثر خانوما مادر میشن این که نمیشه گفت

دیروز یه بچه رو دیدم تو حسرت یه زیتون بود باباش براش نخرید من سالها انتظار بچه داشتم و برای داشتنش م ...

یعنی زیتون نخرید لایق نیست !!!

دست بچه رو میگیری میایی خیابون . همه چی می خوان. خوراکی فروشی. خوراکی

لباس فروشی لباس

عروسک فروشی عروسک

بستنی کبک اجیل و..‌  همه چی می خوان 

شاید تو خونه هم باشه ولی همون لحظه مجدد می خوان

دیروز یه بچه رو دیدم تو حسرت یه زیتون بود باباش براش نخرید من سالها انتظار بچه داشتم و برای داشتنش م ...

عزیزم منم خیلی وقتها به بچه هام نه میگم ولی به جا

حالا باید ببینی پس اون رفتار چی بوده

شاید تو خونه داشتن شاید پول نداشته و هزار دلیل دیگه

نمیشه گفت لیاقت پدر شدن و نداشته

کاری دیگه از دستش بر نمیاد وگرنه میکردکلکسیون بدبختی منو کامل کرده

نمیدونم نوجونی یانه سنت از نوجونی گذشته اما منم تو اون سن حس میکردم مامانم همش داره در حقم بد میکنه همش استرس میداد بهم همش میترسیدم کتک بخورم فحش بشنوم اما هرچی بزرگ شدم اوضاع بهتر شد مامانمم فهمید من اونقدرام بچه بدی نیستم🤣🥲زمان میبره اما درست میشه

نمیدونم نوجونی یانه سنت از نوجونی گذشته اما منم تو اون سن حس میکردم مامانم همش داره در حقم بد میکنه ...

برا من از فکر گذشته من دارم بدی های که بهم میکنه و با تمام وجود حس میکنم