2777
2789
عنوان

خدایا چه بی لیاقت هایی و مادر کردی 🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی زیتون نخرید لایق نیست !!!دست بچه رو میگیری میایی خیابون . همه چی می خوان. خوراکی فروشی. خوراکیل ...

ن عزیزم شما نمیدونی چیکار کرد ک یه مرد و سه تا بچه اومدن رستوران اقا برا خودش یه پرس قرمه سفارش داد و کامل خورد برا خانمشم یه میرزا قاسمی گرفت با برنج خانمه برا هر بچه چند قاشق برنج خالی ریخت و خودشم میرزا رو با نون خورد مشخص بود خیلی گشنه هستن بچه ک میگم حداقل ۱۱ سالش بود کلی اصرار کرد ک بابا دلم زیتون میخاد میخری برنج خالی نخورم گفت نه نمیشه بچه هم هی با حسرت ب میز غذای ما نگاه میکرد و منم پاشدم زیتونامو بدم بهش شوهرم نزاشت خودمم ترسیدم نشستم سرجام

بگی فقیر بودن هم نه حس کردم مرده خسیسه و بچها دارن با حسرت بزرگ میشن

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

عزیزم منم خیلی وقتها به بچه هام نه میگم ولی به جاحالا باید ببینی پس اون رفتار چی بودهشاید تو خونه دا ...

ن عزیزم شما نمیدونی چیکار کرد ک یه مرد و سه تا بچه اومدن رستوران اقا برا خودش یه پرس قرمه سفارش داد و کامل خورد برا خانمشم یه میرزا قاسمی گرفت با برنج خانمه برا هر بچه چند قاشق برنج خالی ریخت و خودشم میرزا رو با نون خورد مشخص بود خیلی گشنه هستن بچه ک میگم حداقل ۱۱ سالش بود کلی اصرار کرد ک بابا دلم زیتون میخاد میخری برنج خالی نخورم گفت نه نمیشه بچه هم هی با حسرت ب میز غذای ما نگاه میکرد و منم پاشدم زیتونامو بدم بهش شوهرم نزاشت خودمم ترسیدم نشستم سرجام

بگی فقیر بودن هم نه حس کردم مرده خسیسه و بچها دارن با حسرت بزرگ میشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

تصمیم خودش بوده که مادر شدهاکثر خانوما مادر میشن این که نمیشه گفت

قشنگ با همین نظر خدا و قرآن و همه چی رو زیر سوال بردی

اول ی چیزی بهت بگم عزیزم من طرفدار مادران خشن ک بی منطق هستن  نیستم اولشم گفتم خدا از حق هیچ بچه ایی نمیگذره اما بخاطر شرایط فوق العاده سختی ک ی مادر تحمل میکنه خدا حق خیلی بزرگی رو بهش داده

درضمن هیچ زنی با تصمیم خودش باردار نمیشه و اون خداست ک تصمیم میگیره ب کی بچه بده ب کی نده توی سوره ی واقعه هم کامل توضیح میده ک آیا من خالق هستم یا شما؟! آیا من نطفه رو به جایگاه مشخص منتقل میکنم یا شما؟

بعدم‌ تو سوره های دیگه صریحا اعلام‌ میکنه به هرکی ک خودم بخوام بچه میدم به هرکی نخوام نمیدم

غریزه ی مادری رو هم خود خدا در وجود ماها قرار داده

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
خوب شد همسرتون نذاشت .

اره اگر ن شر میشد ولی خدایی غذامو نتونستم بخورم انقد ک بچه زل زده بود تو دهن ما مشخص بود خیلی گشنگی کشیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زمانی که موقعیت خوبی داری درگ نمیکنیسلامت باشن مادرتون ان شاءالله

ان شالله که زندگی برات خوب رقم بخوره طرزبیانت خوب نبوددلم گرفت

ان شالله همه ی مادراسلامت باشن

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
قشنگ با همین نظر خدا و قرآن و همه چی رو زیر سوال بردیاول ی چیزی بهت بگم عزیزم من طرفدار مادران خشن ک ...

عزیزم من به خدا اعتقاد دارم ولی دینم انسانیت هست پس اینقد استدلال های قرآنی نیارید 

شما علمیشو بخواید نگاه کنید همه ی زنا با تصمیم و با عملی که انجام میدن مادر میشن فتوسنتز نمیکنن حالا بعضیام که مادر نمیشن مشکل جسمی دارن که نمیشن 

جایگاه مادر همیشه باید محترم بمونه ولی به همون اندازه ای که جایگاه فرزند محترمه 

همه ما انسانیم و چند صباحی بیشتر تو این دنیا نیستیم درسته خدا غریزه مادری بهمون داده و .. ولی باید درست رفتار کنیم

ان شالله که زندگی برات خوب رقم بخوره طرزبیانت خوب نبوددلم گرفتان شالله همه ی مادراسلامت باشن

عزیزم بخدا نمیفهمی چی میگم 

طرز بیانم در عین اعصبانیت سعی کردم خوب باشه 

به کوری چشم حسودا هنوز به اذن الله پایداریم..👑
عزیزم من به خدا اعتقاد دارم ولی دینم انسانیت هست پس اینقد استدلال های قرآنی نیارید شما علمیشو بخواید ...

دقیق حرف شمارو قبول دارم

عزیزم من به خدا اعتقاد دارم ولی دینم انسانیت هست پس اینقد استدلال های قرآنی نیارید شما علمیشو بخواید ...

مادر حق نداره بخاطر اینکه تو نوزادی به من شیر داده زندگی مو تا اخر عمر عذاب کنه؟