2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اومد خونمون و کمدهامونو نگاه میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 47 پست

من جای تو باشم کمد رو قفل میکنم کلیدشم بر میدارم.

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره اینم خوب بود😂میمیرد دیگ

همیشه باید واسه خانواده شوهر کارا رو بندازی گردن پسر خودشون وگرنه ساکت نمیشن 😂🥲

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

اشتباه کردی باید میگفتی علی (اسم شوهر) خریده اصلا دوست نداره لباس تکراری بپوشم میگه دلم میخواد تنوع ...

من حتی مامانم بخره نمیگم بهش به اونا چه ربطی داره آخه انقدرم میگیرم تکراری نمیپوشم 

من حتی مامانم بخره نمیگم بهش به اونا چه ربطی داره آخه انقدرم میگیرم تکراری نمیپوشم

مربوط نیست ولی پارازیت میندازن تو زندگیت باید یجوری جواب بدی که نتونه گیر بده

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

وقتی میبینی پشت دره زود در اتاقت رو ببند من همیشه دراتاقم قفله از صبح که میام بیرون تا شب

من توی اشپزخونه بودم وقتی رفته بود بعدا که رفتم توی اتاق اومد گفت.

و منم متوجه شدم چک کرده چون تغییر کرده بود کمد

پر از خیال🙂‍↔️