2777
2789
عنوان

خیلی به این میگن خوشگل 📷😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 90 پست
بازیگر های زن ایرانی یکی از یکی دیگه بد اندام تر🤦🏽‍♀️

خب چیکار کنن بندگان خدا هیکلی که بره زیر پنج لایه لباس چه اهمیتی داره چه شکلی باشه تازه لباس قشنگم که تنشون نمیکنن هرچی جل تن بازیگرا میکنن تو ایران 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا بیشتر شبیه میمونه تا انسان والا خارجی ها هم خیلی ساده آن همه رو خشگل میبینن دیدم ب زنا ی کک و مک ...

منم کک و مک دارم چه ربطی داره 

هر آدمی زیباست بعدشم زیبایی باطن مهمه نه ظاهر 

شاید باطنش از ما خیلی بهتر باشه

کلا چشم رنگی‌ها خیلی کم به چشمم میاناین که دیگه اصلا خوشکل نیست به نظرم

بديش اینه الگوش شده آنجلینا میخواد هر جور شده خودشو شبیه کنه همیشه هم تو سریال ها میشه قهرمان سریالی 😂بخاطر همینه مردم عاشقشن چون همیشه قهرمان بوده 😂😂صورتش دراز و استخوانیه چشاشم ریزه بخدا همه میگن خیلیییی خوشگله. همشم ایرانی ها میگن خود ترکا اصلا این زنه براشون مهم نی 

واقعا قشنگه قسنگ معمولی😊

عله بابا همچیش فیلم های بدون عملش من دیدم نیم کیلو دماغ داشت ولی چشاش همین بود😂👩‍🦯

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

ن واقعا موهاش فقط خوب یود در 

برام دعاکنید بعشقمبرسم😂 امضام مال خیلی وقت پیشه /بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعاکنیم زودتر بره  azقلبمون بیرون/