2777
2789
عنوان

مرگ تون

| مشاهده متن کامل بحث + 2171 بازدید | 165 پست
حالا در مورد نامادری با همسر جان به توافق میرسیم 😁همسرم هستن ایشون خودشون بهترینن

واییی عزیزم فک میکنی...

همسر منم بهترینه ولی اگ نباشم بچم بدبخت ترین میشه.

یه پدر مثل مادر نمیتونه بشه

بعدم پدرا میرن سرکار بچه از صب تا شب با مادره.

اخه عزیزم یه بنده خدایی تو سن ۲۸فوت شد دختر ۶ماهش رفت زیر دست نامادری شنیدم روزگار خوشی نداره طفل معصوم

لایک نکن خیرشو ببینی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینایی ک سر زایمان دوست دارن بمیرن بخاطر وعده بهشته.اگرنه همچین ارزویی نمیکردن.ک یه طفل رو بیارن بعد ...

عزیزم این چه قضاوتیه 

من این مدل میپسندم 

باید به شما جواب پس بدم؟ 

عجبا 

این سایت واقعا عجیبه 

آدم اختیار مرگ خودشم نداره 

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

واییی عزیزم فک میکنی...همسر منم بهترینه ولی اگ نباشم بچم بدبخت ترین میشه.یه پدر مثل مادر نمیتونه بشه ...

شما امیدوارم 120 سال عمر کنی در کنار همسرت 

من دلم میخواد اینجوری بمیرم 

اصلا بچه دار نمیشم 😐

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

عزیزم این چه قضاوتیه من این مدل میپسندم باید به شما جواب پس بدم؟ عجبا این سایت واقعا عجیبه آدم اختیا ...

مگه من شما رو گفتم.

چندین نفر گفتن سر زایمان حتی اینو از خیلیا شنیدم.

من  ب شخص شما اشاره کردم؟؟؟

لایک نکن خیرشو ببینی
عزیزم این چه قضاوتیه من این مدل میپسندم باید به شما جواب پس بدم؟ عجبا این سایت واقعا عجیبه آدم اختیا ...

شما زمانی اختیار مرگ تو داری که مسئولیت یه نفر دیگه گردنت نباشه یه نفر به دنیا آوردی بخاطر علایق شخصی خوده میخوای سرنوشت شو تعیین کنی هرجور دوست داری بمیر ولی بچه نیار بعد رهاش کن ( مشخصه از لحاظ عقلی خیلی بچه هستی)

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
دوست دارم توی خواب بمیرم چون هم دعامو کردم ، هم بدون درده

یه اختلال هست به اسم مرگ بی‌خوابی خانوادگی 

فرد دچار یه مشکل مغزی میشه مدت طولانی نمیتونه بخوابه کم‌کم ضعیف میشه و اون اواخر دچار توهم و وحشت زندگی میشه و در پایان یه روز میرسه که برای همیشه میخوابه

خدا شفات بده گلم خخخخخ انشآلله هر طور دوست داری بمیر

خدا همه رو شفا بده 

فقط دم از قضاوت نکردن میزنیم 

اما خودمونو درست نمیکنیم 

کاش کامنت قابلیت قفل کردن داشت 

چقدر انرژی منفی داره این تاپیک

😂😂به همین دلیل موضوع تاپیک زدم مرگ تون ک اگه کسی مشکلی داره وارد نشه 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
یه اختلال هست به اسم مرگ بی‌خوابی خانوادگی فرد دچار یه مشکل مغزی میشه مدت طولانی نمیتونه بخوابه کم‌ک ...

نه نه اینو نیمخوام 😅

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎