2777
2789
عنوان

مرگ تون

| مشاهده متن کامل بحث + 2175 بازدید | 165 پست
دختری که رفت سر زندگیش تا سالها هنوز به مادر نیاز داره اوقات خستگی اوقاتی که کم میاره کمک بچه داری ر ...

بچه م تک فرزنده .دوست دارم هنوزنمردم لااقل یه شریک خوب واسه زندگیش پیداشه باهم باشن تنهانباشه.چون نه به خانواده خودم امیدی دارم نه خانواده شوهرم...چون دخترهس سخته براش...دیگه فقط ازخداخواستم هنوز دخترم بزرگ نشده ..عروسی نکرده مرگم فرانرسه...دیگه بزرگ بشه بتونه ازپس کاراش بربیاد و..خیالم راحته...

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
ولی خب دوس دارم به یه دردی بخورماکثرا وقت مرگ دردی رو حس نمیکننتو تجربه های نزدیک به مرگ دیدم اینجور ...

بله صددرصد 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا دوست ندارم زیاد عمر کنم دوست ندارم زیبایی و جوونی مو از دست بدم وقتی بمیرم که مزاحم کسی نباشم م ...

چرا سر زایمان اخه؟؟؟

دوست داری بچه بره زیر دست نامادری!!!

ک اعصابش خود شد هی بچه رو کتک بزنه

لایک نکن خیرشو ببینی

منم دوست دارم خیالم از آینده بچه هام همه جوره راحت باشه بعد بمیرم . مهم نیست چطور بمیرم ولی مرگ ناگهانی نباشه طولانی هم نباشه ( یعنی با مریضی طولانی) یک روز تو بستر بیماری باشم مثلا بچه هام و عزیزانم رو ببینم و بمیرم .

منم دوست دارم خیالم از آینده بچه هام همه جوره راحت باشه بعد بمیرم . مهم نیست چطور بمیرم ولی مرگ ناگه ...

عزیزم 💔

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
پس بچت چی؟

بزرگ میشه دیگه 

من این مدل مرگ و دوست دارم 

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

😂😂اخه بعد من کسیو نداره زیر دست نامادری بزرگ شه گناداره

پس سعی کن خودت زنده بمونی

چرا سر زایمان اخه؟؟؟دوست داری بچه بره زیر دست نامادری!!!ک اعصابش خود شد هی بچه رو کتک بزنه

حالا در مورد نامادری با همسر جان به توافق میرسیم 😁

همسرم هستن 

ایشون خودشون بهترینن 

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بزرگ میشه دیگه من این مدل مرگ و دوست دارم

بزرگ میشه دیگه ؟ آره بزرگ میشه ولی پروسه بزرگ شدنش چی ؟ کیو مامان صدا کنه ؟ شبا تو بغل کی بخوابه ؟درسته جسمی بزرگ میشه ولی آیا روحش هم بزرگ میشه؟

اینایی ک سر زایمان دوست دارن بمیرن بخاطر وعده بهشته.

اگرنه همچین ارزویی نمیکردن.

ک یه طفل رو بیارن بعد خودشون بمیرن.

خاستم بگم اون وعده بهشت در صورتیه ک حق ناس گردنت نباشه وقتی در حق کسی ظلم کنیم تا خود شخص نبخشه  بخشیده نخاهیم شد.

لایک نکن خیرشو ببینی
حالا در مورد نامادری با همسر جان به توافق میرسیم 😁همسرم هستن ایشون خودشون بهترینن

چقدر خودخواهی شما

ولم کن میخوام بمیرم زااااار گفتم دستمو ول کنننن

اگه خیلی آدم شجاعی هستی زندگی کن مرگ که راحته