2777
2789
عنوان

دارم یه املت خوشمزه درست میکنم 😋😋😋 ب همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 112280 بازدید | 810 پست
حالا قارچو اوکیولی املت و پنیر؟؟؟؟؟؟اصلا تخم مرغ و پنیر؟؟؟؟؟؟وای اوق

تخم مرغ با پنیر رو یا بار امتحان کن دیگه بدون پنیر نمیخوری.هر پنیری من با پنیر کاله کلاسیک درست میکنم اول پنیر رو با کره یا روغن میزارم یکم برشته میشه در ظرف میزارم پرتاب نشه بعد تخم مرغو میزنم.یا پنیر کوزه اونو بعد اینکه درست کردم میریزم روی نیمرو.پنیر پیتزا همبزنی قاطی تخم‌مرغ با خوبه

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه عضو شدی و گفتی آشپزی.از آشپزی زیاد بزار و آموزش بده تا ما خانوما توی خونه درست کنیم

من مدرس آشپزی هم هستم بنا به زمان وتایمی که اجازه بده چشم حتما اینجا تاپیک های خیلی قوی راجب آشپزی می‌زارم امیدوارم جذاب باشه براتون و درست کنین و لذتشو ببرین 🌹🙏😎 

Chef Makola

حالا یه تاپیک به درد بخور بود صفحه دوم نی نی یار میترکوند!

این مسخره بازیا پربازدید میشه

فقط تاسف میشه خورد

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

ب زرده تخم آلرژی دارم ،ب غیر از این معده ام درست املت هضم نمیکنه . 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
حالا یه تاپیک به درد بخور بود صفحه دوم نی نی یار میترکوند!این مسخره بازیا پربازدید میشهفقط تاسف میشه ...

خب تاپیکای مادرشوهر خواهر شوهر آموزنده و به درد بخورن😂😂

روزی وفا کنی که نیاید به کار ما

خب تاپیکای مادرشوهر خواهر شوهر آموزنده و به درد بخورن😂😂

من کی گفتم اون تاپیکا به درد بخورن؟

تاپیک مدیریت هزینه ۱۰بار ترکوندن با خواهش والتماس برگردوندن تاپیک معرفی کتاب به ۱صفحه هم نمیرسه 

تاپیک نذر ودعا سریع میترکه

بعد تاپیک املت پربازدید میشه!

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

من کی گفتم اون تاپیکا به درد بخورن؟تاپیک مدیریت هزینه ۱۰بار ترکوندن با خواهش والتماس برگردوندن تاپیک ...

ببخشید اگه پر بازدید شدن این تاپیک پرانرژی باعث ناراحتی و حسادت شما شده من معذرت می‌خوام 

ثانیا این تاپیک تو تالار آشپزی قرار داره توقع ندارین که تو تالار آشپزی نذر و دعا بذارم 

Chef Makola