2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من اسم اینا رو تازه از تو می‌شنوم کامکوات دیگ چیه؟پیدا کردم که چشم ولی حتی نمی‌دونم کدوم فصل می ...

من شمالیم برای همین اینارو بچه بودم زیاد میخوردم

کامکوات پرتقال کوچولوی پیوندی هست

لایم کوات هم پیوند لیمو و کامواته

و اینجا خوج هم داریم که گلابی سبز وحشی هست و اگر پر آب باشه بهش میگیم اُ خوج (یعنی خوج پر آب)

شقاقل و ولش (تمشک) و شاه بلوط هم زیاده اینجا که با همش مربا درست میکنن

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

ای باباپیدا کردی دریغ نکن و بخرگلابی جنگلی یا گلابی ژاپنی یا انبو (هر سه تا یه میوه است) هم دیدی بخر ...

گلابی جنگلی ؟ گلابی ژاپنی؟ اخ خدایا دق کردم😭😂

بخدا اون ازگیل ژاپنیه ازگیل اینا چیه به میوه ها میگید اخه چی میشه درستشو بگینننن😭😣😂

بله دقیقا بخاطر این گفتم خواهر😂

آفرین الان بیای گیلان میبرمت باغمون پر از آلوچه سبزه عشق کنی 😍😁😂😂

البته پارسال اصلا نبود شاید رو هر درخت ۱۰/۲۰ تا پیدا میشد امیدوارم امسال اونجوری نشه

چون درختای بیچاره گول خوردن😂

سریع تر از موعد شکوفه زدن باد شدید خورد همه شکوفه ها ریخت هیچی نبود پارسال الانم باز شکوفه زدن این وقت سال خیلی زوده هنوز🥲

آفرین الان بیای گیلان میبرمت باغمون پر از آلوچه سبزه عشق کنی 😍😁😂😂البته پارسال اصلا نبود شاید رو ...

وای خدا کنه کلی در بیاد تا بیام اونجا خودم بچینم بخورم 

پولشو هر چی باشه میدم ، مهم اون چیدنش هست که از درخت میچینی میخوری 🤤🤤

گلابی جنگلی ؟ گلابی ژاپنی؟ اخ خدایا دق کردم😭😂بخدا اون ازگیل ژاپنیه ازگیل اینا چیه به میوه ها میگید ...

ازگیل ژاپنی دیگه اولین باره که میشنوم

کونوس هم خودش رو چسبوند به ژاپن

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

وای خدا کنه کلی در بیاد تا بیام اونجا خودم بچینم بخورم پولشو هر چی باشه میدم ، مهم اون چیدنش هست که ...

پول چیه میگیرم میزنمتا فلان فلان شده مگه من فروشنده ام 😂

تو بیااااااا بقیش با من😍😍😁😁

ازگیل ژاپنی دیگه اولین باره که میشنومکونوس هم خودش رو چسبوند به ژاپن

یا خدا کونوس دیگ چیه داری فشم میدی؟؟😐😂

ولی من از وقتی چشم باز کردم بهش میگن ازگیل ژاپنی منم گلابی ژاپنی نشنیده بودم سرچ کردم اصلا اون میوه چه چیزیش به گلابی میخوره خاهر من؟؟😂😂 سایزش؟ اندازش؟ مدلش؟ دونه هاش همه چیزش کپی ازگیله حتی برگ درختاشوم شکل همن در سایز متفاوت 😩😂