2777
2789
عنوان

کراشم چه مرگشه مرتیکه

171 بازدید | 35 پست

😐 یجایی دیدمش چش تو چش شدیم زل زد قشنگااا

بعد ریکوئس داد شب باز کردم استوریشو لایک کردم

اونم استوریمو دید ولی لایک نکرد

الانم استوریامو میبینه ولی لایک نمیکنه هیچ حرکتیم نمیزنه

منم استوریاشو دیگه نگاه نکردم😭😐

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ای خداااااچقد هممممه اینجا با کراس ها و رل هاشون مشکل دارنفکر نمیکنین دارین مسیر رو اشتباه میرین؟

چرا اشتباه باشه؟؟؟؟ 

فکر نمیکنین ادم ی تجربه ای باید داشته باشه؟

سنمم کم نیس

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!

من شمارشو ندارم قبلا زل میزدم بهش ولی الان بعد یه مدت دیدمش نگاهش نمیکنم. برای اطمینان چند بار کنارم وایساده و خودشو پرت کرده روم ولی نگاش نمیکنم😂😂😂

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

چرا حس کردم اونم کراشیده😂

اره اول اون کراش بود کلا

من پیجم باز نمیکردم تا دوباره ریکوئس داد باز کردم

من شمارشو ندارم قبلا زل میزدم بهش ولی الان بعد یه مدت دیدمش نگاهش نمیکنم. برای اطمینان چند بار کنارم ...

😭😂