2777
2789
عنوان

داستانی که مو رو به تنم سیخ کرد🙄 دخترا لطفا به پسرا اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 19402 بازدید | 302 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

و چند روز بعد دختره میخاد تمومش کنه که پسره میگه اگه فلان ساعت نیای تو باغ من ازت فیلم دارم پخش میکنم دختره هم به هوای اینکه حواس پسره رو پرت کنه و گوشیو بشکنع یا فیلمارو حذف کنه میره یکی از باغ های شهر که ما خودمون یه زمانی تو اون محله زندگی میکردیم و دقیقا میدونم کجاست اون دختره رو میکشونه اونجا

یکی منو لایک کنه بعدا بخونم

داش بیا خلاصه کنم

پسره شرط بست.شال خرید.گولش زد.برد خونه خالی.فیلم گرفت ازش

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

خلاصه دختره هم بدون اینکه کسی رو با خودش ببره بلند میشه میره خونه ی پسره بعد میگه مامانت کجاست؟ علکی ...

نویسنده همچین داستانی مامانمه شاهدش هم خاله هام

برای اینکه بگن هنوز نباید تنها  بری بیرون۰🤣🤣🤣

نماد من=🌱✨️به معنی رشد و درخشش

شاید هم مارو ابله فرض کرده و سرکاریه

قشنگ مشخصه

چون بارها این داستانای مشابهو شنیدم

هرچند وقت یبار یکی حوصلش سر میره با عناوین مختلف تعریف میکنه

وگرنه مگه میشه توو زندگی واقعی یه نفر انقدر خر باشه به این راحتی پا بده به هرچی

دینگ دینگ دینگ:

تا ساعاتی دیگر مشاهده جن بو داده در پر بازدید ها خواهیم بود 

تقاضا میشود از خانوم های باردار و کسایی که از جن میترسن لطفا سریعا تاپیک را ترک کنند

دینگ

متاهل🩷🍃

دختره هم به هوای اینکه گوشی پسره رو بشکنه یا فیلمارو حذف کنه میره

دیگه نگو ۶   ۷ تا پسر تو یکی از باغای شهر چادر زده بودن و دختره رو خفتش میکنن و کاری کع نباید رو چند نفری سرش انجام میدن

اون موقع هم ماه رمضون بوده موقعی که داشتن اینکارو انجام میدادن و پلیس فکر میکنه چون اینا چادر زدن دارن روضه خواری در ملا عام انجام میدن

اخ قلبمچزا من یه نقداردلار نخریدم الان ۸۲ تومن شد بفروشم بدم یه زخمی خدااااا

الان که دیدی چه خبره برو تا میتونی خرید کن چون اقتصاد ایران شدیدا داره داغون میشه حتی اگر اب معدنی هم خرید کردی سود کردی

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
داش بیا خلاصه کنمپسره شرط بست.شال خرید.گولش زد.برد خونه خالی.فیلم گرفت ازش

بقیشو بگم؟ اسپویل..

با فیلم تهدیدش کرد ، بازم برد یجا ترتیبشو داد ، بعد ننه بابای دختره فهمیدن ، قشقرق به پا شد 

جن بو داده تصمیم گرفت وسط این تاپیک بره حموم

داداش کجایی بیا بقیشو بگو بریم به بدبختی مون برسیم😂😭

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨