2777
2789
عنوان

قیمت طلا رو دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 46 پست
از اول مگه فیل تر بود؟چرا باید اصلا ف ی لت ر بشه؟رفع ف یلت ر رو با اقتصاد یه جامعه مقایسه نکن

هیچ علاقه ای به مجاب کردن کسی ندارم 

خود دانید 

ملت ما همینن برق ندارن آب ندارن تو زمستون 

هنوز شادن

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄🖤13 دی 98🖤 ژنرال 🖤سردار 🖤بی ادعا 🖤مرد میدان 🖤 رستگار شدم 🖤پیروز شدم من رسیدم🖤 من بردم 🖤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

رفع فیلت ر برای شخص من هیچ اهمیتی نداره مهم معیشت مردمه شما نفست از جای گرم درمیاد یا سنت کمه فقط چت ...

بیشتر پول مملکت صرف کشور دوست و همسایه و موشک و بمب میشه 

دزد هم الا ماشاالله ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ علاقه ای به مجاب کردن کسی ندارم خود دانید ملت ما همینن برق ندارن آب ندارن تو زمستون هنوز شادن

با طلای گرمی ۵تومن و دلار ۸۰تومن برق و آب از یاد رفته مگه آب نمی‌رفت من والا از وقتی که یادمه آب قطع بود 😂حالا شما واقعیت رو نمی‌بینید اون بحثش جداس

خونه خریدن که خواب ببینیم دیگه خونه اجاره هم نمیتونیم بکنیم من بعد.... با این قیمتا. من یه بچه دارم الان باردارم امروز کلی غصه خوردم که چرا باردار شدم با این وضعیت .... فقط خدا کمکمون کنه وگرنه دووم نمیاریم 

بیشتر پول مملکت صرف کشور دوست و همسایه و موشک و بمب میشه دزد هم الا ماشاالله ...

بله دزد زیاده 

خیلی هم زیاده 

از زندان اومدن جز دولت شدن 

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄🖤13 دی 98🖤 ژنرال 🖤سردار 🖤بی ادعا 🖤مرد میدان 🖤 رستگار شدم 🖤پیروز شدم من رسیدم🖤 من بردم 🖤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

قیمت طلا جهانیه ولی برا جوانی که حقوقش 16تومنه و 8تومن کرایه خونه می‌ده چی حداقل درآمد هم کمه زیر خط ...

حرف حق 

همه باید بزنن تو کار دزدی و کلاهبرداری 

حقوق ۱۵ تومن به یک هفته بخور و نمیر و قسط نمیرسه 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
با طلای گرمی ۵تومن و دلار ۸۰تومن برق و آب از یاد رفته مگه آب نمی‌رفت من والا از وقتی که یادمه آب قطع ...

دلم بحال این ملت میسوزه واقعا 

هر بلایی سرشون بیاد انقدر درگیر حاشیه ها هستن که متوجه نمیشن کلا 

با مسائل دیگه سرگرم شون کردن هر کاری دلشون بخواد میکنن 

واقعا حکومت بر جهل ملت ابدی میشه

دلم بحال این ملت میسوزه واقعا هر بلایی سرشون بیاد انقدر درگیر حاشیه ها هستن که متوجه نمیشن کلا با مس ...

حاشیه؟اقتصاد حاشیه س واقعا آره دلم به حال آدمایی که سرشون رو کردن زیر برف و دلار ۸۰تومنی طلای ۵تومنی قانون کار ۱۵تومنی رو نمیبنن میسوزه

حاشیه؟اقتصاد حاشیه س واقعا آره دلم به حال آدمایی که سرشون رو کردن زیر برف و دلار ۸۰تومنی طلای ۵تومنی ...

ببینید ما متوجه حرف هم نمیشیم 

پستای منو بخونید همه در مورد همین اقتصاد و وضعیت معیشت مردمه 

این سایت مدلیه نمیشه همه چیز رو گفت 

بله منم با حرفای شما موافقم که همه شرایط سخت اقتصاد دارن از همه بدتر وضعیت درمان و تعرفه دارو و.. بیمه و... بیکاری و... 

اما این واقعیته که طلا جهانیه قیمتش 

وضعیت کشور ما خاصه 

بیخیال نمیشه حرف زد دیگه 

من خودمم با بدبختی دارم میگذرونم ولی میگن قیمت طلا جهانیه

وقتی قیمت دلار رو نتونن کنترل کنن قیمت طلا میره بالا 

جهانی هست اما برای کشور ما چون ارزش رئال پایین اومده دلار رفته بالا در نتیجه طلا خیلی رفته بالا 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات براش بفرستید😔😔😔😔
رفع فیلت ر برای شخص من هیچ اهمیتی نداره مهم معیشت مردمه شما نفست از جای گرم درمیاد یا سنت کمه فقط چت ...

خدا رو شکر اره پر پوله 

مثل شما ها هم تمام مشکلات مملکت رو رفع فی لتر نمیبینم 

خدا رو شکر اره پر پوله مثل شما ها هم تمام مشکلات مملکت رو رفع فی لتر نمیبینم

ما هم وضعیت اقتصادی مون خوبه 

اما خودخواه نیستیم به فکر همه مردم همه گرفتارا هستیم 

دلمون برای هموطنمون میسوزه البته با فرهنگاش 

با وعده های پوچ آقایون دلمونو خوش و سرمونو زیر برف نمیکنیم 

بلدن با وعده های بی ارزش و عوام فریبی رای بیارن 

برن بشینن تو کاخ 

به فکر کمر مردم نیستن که شکسته زیر بار مشکلات 

بیکاری اعتیاد عقب موندگی از تحصیل عقب موندگی فرهنگی بالا رفتن سن ازدواج هزار تا جرم که نتیجه فشار اقتصادی و... 

اینا مهم نیستن فقط رفع فیلت ر مهمه 

خوش باشین 

هستین البته 

ما هم وضعیت اقتصادی مون خوبه اما خودخواه نیستیم به فکر همه مردم همه گرفتارا هستیم دلمون برای هموطنمو ...

شما حرفت رو‌چرا عوض کردی ؟!!!  

مشکل ادمایی مثل شما هستید که فکر میکنید اگر جلیل جمهور شما رای میاورد مملکت گل و بلبل میشد 

هر کی غیر از جلیلی رییس جمهور بشه میشه کاخ نشین 

ادب هم که ماشاا... فراوان 

یکی باهتون مخالف باشه هر توهینی رو میکنید 

ببینید ما متوجه حرف هم نمیشیم پستای منو بخونید همه در مورد همین اقتصاد و وضعیت معیشت مردمه این سایت ...

روزی هزار بار میگم خدا آقای رییس رو بیامرزه 

درسته حرفی هم بزنیم تعلیق میشیم 

شما حرفت رو‌چرا عوض کردی ؟!!! مشکل ادمایی مثل شما هستید که فکر میکنید اگر جلیل جمهور شما رای میاورد ...

ببین من کاری به جلیلی و پزشکیان ندارم ولی خدایی بیشترین استخدام تو دولت قبلی بود  قانون کار رو برد بالا من از کسی حمایت نمیکنم ولی خب من اینارو دارم میبینم