2777
2789
عنوان

همسری که ابراز علاقه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 115 پست
اره بخدا شوهرخالم به خالم ک میرسید یه گنداخلاقی میشد ک نگووو... همش میگف این خونه چرا کثیفه ، غذا چر ...

چون زنا رفتار سمی مردارو توجیح میکنن مردا هم سواستفاده میکنن و تاوقتی زنای توجیح کننده رفتار مردا هستن مردا به باج گیری از زنها ادامه میدن 

کجا کلمه بدجنسی و نوشتم گفتم راحت طلبی و سواستفاده از زن قانعچرا برای دوست دختر بلدن برای زن نه ؟چون ...

ینی نقش تربیت خانوادگی و الگو گیری از پدر رو قبول ندارید؟

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پدرشوهر منم ادم خشکیه و اهل محبت کلامی نیس ...مرد مهربون و خوبیه اما چون قدیمیه خیلی این محبتا براش عادی نیس .  اما همسرم محبت کلامی داره رفتاری داره حتی جلو جمع ام بروز میده. ... خب الان از پدرش الگو برداری میکرد باید شوهرمنم خشک و بی محبت میشد... چ توجیه های آبکی میارید

پدرشوهر منم ادم خشکیه و اهل محبت کلامی نیس ...مرد مهربون و خوبیه اما چون قدیمیه خیلی این محبتا براش ...

باشه شما درست میگید 

جوابمو ندادی حالا اونایی ک بلد نیستن و نمیگن و باید چیکار کرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نمیدونم بنده در چنین شرایطی نبودم قاعدتا راهکاریم ندارم 🙏

متاسفانه اکثر ایرانی ها همینیم منم شایددر مواردی اینجور باشم تخریب و  انتقادو بلد باشم ولی راهکارو نه

مرسی از صداقتتون موفق باشید🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نباید رفتار خودخواهانه مردو توجیح کرد

اوکی بیخیال توجیه گیرم شوهر من و این خانم و نصف نی نی سایت اینجوریه و ابراز احساسات بلد نیستن چیکارش کنیم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چطور وقتی زنی همین مساله رو داره کسی توجیح نمیکنه مخصوصا مردها مورو از ماست میکشن 

زنی تربیت و الگوگیریش باشه بازم انقدر محکم توجیح میکنی یا حس حسادتت جلوی رفتار انسانیتو میگیره ؟

در جامعه مردسالار همیشه سختگیریها بسمت زن هست و جایی اوضاع افتضاحتر میشه که یسری زن رفتار مردارو توجیح میکنن و رفتار زنها رو توبیخ 

این از خدا نشناسی و حسادته

چطور وقتی زنی همین مساله رو داره کسی توجیح نمیکنه مخصوصا مردها مورو از ماست میکشن زنی تربیت و الگوگی ...

خدانشناسی و حسادت من واقعا ک متاسفم 

نمیبخشمتون 

ادامه نمیدم بحثو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40