2777
2789
عنوان

همسری که ابراز علاقه نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 115 پست
کاری ب نسل 50 و 60 و اینا ندارم . .درکل زن درکنار محبت رفتاری ب محبت کلامی ام نیاز داره مرد باید خود ...

بله اما اکثرا بلد نیستن بنظرتون چیکارشون کنیم

بخان طلاق بگیرن ۹۰ درصد ازدواجا طلاق میشه😂😂😂

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مردا هم بلدن هم خجالت نمیکشن وقتی میبینن زن قانعس بی تفاوت میشن

اره بخدا دیقا...شوهر من مثلا مذهبی و مسجدی ام بود اما واقعا واسه محبت کلامی کم نمیزاشت نمیزاره چ تو چت چ کنار هم یا تلفنی میگه همیشه همه چی... خودمم دوسدارم این کارشو بقول اسی قند تو دلم اب میشه😂

اتفاقا مشکلی ندارن تربیتشون اونجور بوده چون از پدراشون یادگرفتن از پدراشون ک قدیم وقتی میخاستن ابراز ...

توجیح بی جهت در جهت مردسالاری 

خیلی زنها بودن فکر میکردن شوهرشون بلد نیست ولی همون شوهر خیانت کرده حرفای عاشقانه ایی میزده که به عقل جن هم نمیرسیده 

زنها عادت کردن رفتار راحت طلبانه مردارو توجیح کنن 

حتی جدیدا پریودی که امر طبیعی زنه مردا برای خودشون کردن مرده بیشعور ک سمی و بداخلاقه میگن ولش کن پریود شده ولی زنی پریود میشه و عصبیه انگ بد بودن میخوره 

حاملگی هم بنام اقایون بزنید خودزنی زنها کامل بشه 

من مدت هااااست قند تو دلم از حرفای شوهرم اب ندشه

چالش برو باهاش... مثلا بگو من قندعسله کی ام؟ یا بگو بیا قربون صدقه بریم هرکی بیشتر گف برندس و اگه برنده بشی امشب شام مورد علاقتو میپزم و.. نمیدونم واقعا چی بگم

اره بخدا دیقا...شوهر من مثلا مذهبی و مسجدی ام بود اما واقعا واسه محبت کلامی کم نمیزاشت نمیزاره چ تو ...

همه مردا بلدن ولی بفهمن زن قانعس و زن سرویس یطرفه میده از زن دریغش میکنن

توجیح بی جهت در جهت مردسالاری خیلی زنها بودن فکر میکردن شوهرشون بلد نیست ولی همون شوهر خیانت کرده حر ...

توجیح نیست واقعیته اونقدام ک فکر میکنید همه مردا بدجنس نیستن خیلیا تربیتشو نداشتن و تو خانواده مرد سالار بودن الگوشون پدرشون بوده اکی شاید با دوس دخترشون خیلی لاو بترکونن اما چیزی ک از پدرشون یاد گرفتن مرد باید تو خونه زهرمار باشه ک خب گفتم اشتباهه و بااااید یادشون بدیم ن ک بزاریم پای بدجنسی و طلاق

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

توجیح بی جهت در جهت مردسالاری خیلی زنها بودن فکر میکردن شوهرشون بلد نیست ولی همون شوهر خیانت کرده حر ...

اره بخدا شوهرخالم به خالم ک میرسید یه گنداخلاقی میشد ک نگووو... همش میگف این خونه چرا کثیفه ، غذا چرا شوهره چرا خونه کثیفه همشم میگف وظیفه ی زن سرویس دهی و کار خونه س ... بعد 10 سال مچشو با یه زن مطلقه گرفتن اماااان از حرفایی ک بهش زده بود چ کارهایی ک براش نکرده بود بخدا همه تف انداختیم توصورتس الکی قانون مردسالاری رو تو خونه رواج میداد ب خانومای دیگ از گل نازک تر نمیگف بهشون سواری میداد

توجیح نیست واقعیته اونقدام ک فکر میکنید همه مردا بدجنس نیستن خیلیا تربیتشو نداشتن و تو خانواده مرد س ...

کجا کلمه بدجنسی و نوشتم گفتم راحت طلبی و سواستفاده از زن قانع

چرا برای دوست دختر بلدن برای زن نه ؟

چون زن قانعس 

همه مردا بلدن ولی بفهمن زن قانعس و زن سرویس یطرفه میده از زن دریغش میکنن

بعضیام دیگه باید شعور داشته باشن وقتی زن محبت میکنه کنارشونه باید یادبگیرن خودشونم محبت کنن و خشک نباشن ..این چیزا رو الان همه میدونن دیگه ...اونیم ک نمیدونه یا عمدیه یا باید بره یادبگیره... استاتر میگه ب بچمون محبت میکنه این ینی این ک شوهرش بلده فقط واسه خانومش میگه بلد نیستم