2777
2789
هرکی براساس وضع مالی خودش میگه من واسم مهم بود و هست چون ماشین پدرم هم مدل بالاست ولی خب کسی ک بابا ...

ربطش به ماشین بابات چی بود؟؟بنظرم براساس داشته هایی که خودت تلاش کردی توقع داشته باشی بهتره

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

چینی باشه کنسله؟؟ یعنی تیگو بیاد و فیدلیتی نمیرن ؟؟ همش دروغ

زرررر میزنن بابا😂😂😂

پسره بگیره پول اسنپ م نداشته باشه اوکی ن

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هیچ مشکلی ندارن، اینا کلیپ الکی برا ویو اینستاگرام هست اینا هم مدل و بازیگر کلیپ هستن خب

بعضیا واقعا این تفکر رو دارن 

از نزدیک دیدم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

هرکی براساس وضع مالی خودش میگه من واسم مهم بود و هست چون ماشین پدرم هم مدل بالاست ولی خب کسی ک بابا ...

چون بابات داره از پسر مردم توقع داری؟ گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
ربطش به ماشین بابات چی بود؟؟بنظرم براساس داشته هایی که خودت تلاش کردی توقع داشته باشی بهتره

ربط داره خب خانوادگی ماشین مدل پایین سوار نمیشیم 

خودم هم تلاش کردم از لحاظ اجتماعی خب سطحم بالاست 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

بستگی داره به سنش اینکه چقدر پس انداز داره همه درآیی که داره همون یدونه ماشین و...اینکه کسی تو مثلا تو 30 سالگی کل پس اندازش فقط همون یدونه پراید باشه خب یعنی برنامه ریزی مالی و هوش اقتصادی آنچنانی نداشته

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
چون بابات داره از پسر مردم توقع داری؟ گیرم پدر تو بود فاضل از فضل پدر تو را چه حاصل

😁اره توقع داشتم خداروشکر با هم سطح خودم هم ازدواج کردم 

چشممممم عشقم دوناتم میگیرم راستی چه گلی دوست داری ؟ البته شما خودت گلی میشه گل برای گل

نکن اینکارو بامن دل منو باخودت نبرررر😍💖🎀

شما خودت تاج گلی نیاز ب گل نیست فقط تشریف بیار سوار فرغونم شو باهم بریم خونه بختتتتت🕺💃

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
کار خوبی میکنی حالا انگار پسر پولدار باشه میره با یه دختر با وضع پایین‌تر ازدواج میکنه

همونو بگو 🥴🥴 

هرکس باید باهم سطح خودش ازدواج کنه