کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
عزیزم من دو روز قبل پریودم داشتم میرفتم دکتر زنان همینجوری معاینه شم گفتم حالا یه بیبی بزنم چون تو ا ...
به سلامتی عزیزم
ببین من هفته پیش ۵_۶روز لکه بینی داشتم،حالاهم 4روزاز موعدم گذشته، بی بی هم منفی شد
از طرفی سینه درد دارم،،به نظرت چرا
کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
عزیزم ۴ روز بعد موعد الان نمیتونی باردار باشیممکنه باشی ولی الان نشون نمیده
منظورم اینه باید۴ام پری میشدم ولی نشدم،الانا نشون نمیده؟؟🤔