2777
2789
عنوان

مادرم هیچ کار بلد نیست از خانه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 2168 بازدید | 79 پست
مادر منم همیشه خونش کثیف و به هم ریختستمادربزرگم و خاله هام عین دسته گلن این نمیدونم به کی بردهشانس ...

منم به خدا مادر تنبل، بابای خسیس، بردار دیوانه… خدایا شکرت

امروز حس می‌کنم که از سال های گذشته هم آزادترم، چون از یادها و امیدهای واهی رها شده‌ام. می‌دانم که هیچ چیز دوام ندارد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم از بچگی آرزوی خونه تمیز رو دلم موند 

دوستام خونه نمی‌آوردم چون روم نمیشد 

دوست ندارم بچه هام حس منو داشته باشن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

معلومه مادراتون ازدواجی نبودن و به زود ازدواج داده شدن. اینجور زن ها بهتره رو عشق و علاقه هاشون کار ...

مامان من اهل ازدواجم بوده

ولی بیشتر به فکر خودش هست تا خونه 

هیچوقت به فکر شوهر و بچه هاش نبوده

خدا ازشون نگذرهتا پی خوشگذرانی خودشون بودن پیر شدیم😭

از وقتی یادم میاد همه خاطراتم کار خونه است و مهمون داری ، الان بدن درد دارم و دستمم به زور به کارای خونم میره

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
تازه مامان من میگه توجوانی خیلی کار میکردم تمییزبودم الان دیگه نمیتونم نه آشپزی می‌کنه نه کار

مادر منم میگه خیلی کار می‌کرده همیشه تمیز و مرتب بوده از بقیه بیشتر بقیه اطرافیانمان هم همینو میگن ولی نمیدوم چرا آلان این طوریه

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

یکی از اقوام ما هم این طور بود اما دخترش خونه اشو سروسامان داد. درسته حرصت میگیره و ناراحت میشی اما خدا سایه ی مادرتو بالا سرت حفظ کنه . پشت و پناه دختر مادرشه . قدر مادرتو بدون با تمام عیب و نقص هاش

مادر منم همیشه خونش کثیف و به هم ریختستمادربزرگم و خاله هام عین دسته گلن این نمیدونم به کی بردهشانس ...

عزیزم انگار خواهر زاده منی

اینقدر با خواهرم دعوا میکنیم که هوای دخترش رو داشته باشه فایده نداره

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم

اگز شرایطش رو دارید هفته ای یبار یکی بیاد کمکتون بد نیست . شمام کمتر اذیت بشی 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد