2777
2789
عنوان

یه پسر از خودم یه سال کوچیک از من خوشش اومده 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 63 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی از زندگی های موفقی که اطرافم دیدم ، پسر حدود 2 سال از دختر کوچکتره. 

ولی موقع ازدواج دختر 26 ساله و پسر حدود 24 ساله بود. 

19 شاید واقعا سن کمی برای ازدواج باشه ، 

اما در حالت کلی اینکه پسر کوچکتر باشه ، نمیشه گفت حتما خوبه یا بد ، درواقع بستگی به طرفین داره. 

آخه به نظرم بچس به این حرفا نمیخوره که تووفکر اندام باشه

وای نه اصلا از این فکرا نکن پسر عموم هفتم کم مونده از منم بیشتر بدونه

حتی کراشش که فامیل بودیم سر اندام کنسل کرد

میگفت از خوشم نمیاد شکم و پهلو زیاد داره سینه هاش هم زیادی نمیپسندم دیگه مثل قبل

بستگی به شرایط و موقعيت طرف داره 

اینکه شغل داره؟ درس میخونه؟ و...

همیشه هم نمیشه بگی هرکسی کم سنه پس بلد نیست زندگی کنه

گفتم من و شوهرم هم سنیم و تو سن کم زندگیمون رو شروع کردیم و دانشجو بودیم الانم سر کاریم

و شوهرم جوری رفتار میکنه از ی مرد ۳۰ ساله پخته تره 

مرد ۳۰ ساله هم داریم معذرت میخوام عین گاو زندگی میکنه 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمکم کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
یااا خود خدااا . هفتم 😣

خیلی بالغ به نظرم حداقلش این که الکی باعث نمیشه یکی بهش وابسته بشه

واقعا هم این دختری که مثلا کراشش بود از شخصیت بویی نبرده بود و خوب شد ادامه نداد که دلبسته بشه

در کل سنش کمه .

ولی در مورد عشق باید بگم که اتفاقا عشق توی سن کم واقعی تره چون هر چی بزرگ تر میشیم منافع خودمون رو بیشتر در نظر میگیرم .

هوس مرد ها هم فرق نداره چه ۱۹ سالشون باشه چه ۴۰ سالشون همیشه هست با بزرگ تر شدن از بین نمیره،😉

بستگی به شرایط و موقعيت طرف داره اینکه شغل داره؟ درس میخونه؟ و...همیشه هم نمیشه بگی هرکسی کم سنه پس ...

چه خوب خوشبخت باشید 

درس میخونه میگم‌بچه میرنه اما مودب و متینه بچه😂