2777
2789
من دبیرم دینی و تفکر اینجور درسا دارماصلا نمیتونم ارتباط بگیرم بابچه هایه بار گفتن فلان دبیر خیلی خو ...

سعی کنید که رابطه دوستانه با بچه داشته باشید استراحت بدید اگر هم راهنمایی تدریس میکنید پیش از حد سخت  نگیرید  موضوعات جذابی که دوست دارن باهاشون بحث کنید اهنگ بی کلام موقع پرسش حل تمرین بذارید😍 

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱

و اینکه عزیزم ما دبیر دینی و.... فیلم هایی در مورد درس میذارن و دبیر عربی مون فیلم اهنگ عربی که شاد باشه  میذاره ترجمه هم میکنیم مثلا دبیر دینی یکبار یه فیلم از یه پزشک که ضرر های کاشت ناخن میگفت 

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و اینکه عزیزم ما دبیر دینی و.... فیلم هایی در مورد درس میذارن و دبیر عربی مون فیلم اهنگ عربی که شاد ...

اهنگ شاد عربی !!چقدر جالب

فک میکردم این دیگه واقعا نشه سرکلاس اهنگ عربی گذاشت...

اهنگ شاد عربی !!چقدر جالبفک میکردم این دیگه واقعا نشه سرکلاس اهنگ عربی گذاشت...

منظورم از اهنگ عربی شاد چیزی در این مایه ها هست