فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من از هفته ٥شروع شد تا ماه ٥شدید بود بعدش کم کم یکم بهتر شد هرچند تا ٩ماه حالت تهوع داشتم به شدت کمتر
خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖 خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی ***** ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم
وای منم سر پسرم تا ماه اخر داشتم ولی ابن فرق داره مثلا سر پسرم همه چی بو میداد ولی الان بو حس نمیکنم ...
خیلی سخته اونایی که انگار نه انگار حامله ان اصلا حالشون بد نمیشه چقد خوبه من که میترسم دوباره حامله شم دیگه تحمل اون روزا رو ندارم
خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖 خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی ***** ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم
ممنونم عزیزم اره خیلیا اوجش اخر ماه دو تا اخر ماه سومه بعدش ندارن من از بس ک هیچ علایمی نداشتم تاالان ک هفته ۱۶ هرهفته رفتم سونو دادم باز ادم علایم باشه میدونه چیزی هس
فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
خیلی سخته اونایی که انگار نه انگار حامله ان اصلا حالشون بد نمیشه چقد خوبه من که میترسم دوباره حامله ...
اره بخدا همش حسرت اون ادمارو میخورم بخدا دیدم بعضیا تند تند بچه میارن خب چون حالشون بد نمیش من یکی از دلایل دیر اوردن بچه دوم همین تهوعه بود دیگ اخرم گولم زدن گفتن بچه دوم فرق داره ولی دارم جون میدم همش رو مبل افتادم تکون بخورم بالا اوردم
اره بخدا همش حسرت اون ادمارو میخورم بخدا دیدم بعضیا تند تند بچه میارن خب چون حالشون بد نمیش من یکی ا ...
انشالله که بسلامتی بگذرونی این روزا رو
کامل درکت میکنم ک چقد سختته