2777
2789

خواب دیدم تو خونه قدیمی پدر بزرگم که الان خرابه شده ( تو خواب مثل قبلش بود) جا انداختم خودم و پسرم میخواییم بخوابیم پدر بزرگم هی تو حیاط میدیدم نشسته بود ساکت شب هم بود بعد یهو پا شد شروع کرد راه رفتن بلند بلند یهچیزایی میگفت و گریه میکرد الان یادم نیست فقط یه چی یادمه که گفت خوش اومدین خیییلی ترسیدم نکنه میخوام بمیرم 😭😭😭

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صدقه بدین و پناه بر خدا ...

تعبیر خواب کار تعداد محدودی تو کل عالم هست

که خدا بهشون این علم‌رو میده

کسی نمیتونه همچین  ادعایی کنه

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

خیرات بدین واسش روحش اروم بگیره به نیتش قران بخونین انشالله که چیزی نیست منم خواب عزیزای از دست رفتم رو زیاد ببینم جتی خواب سنگ قبر خودمم رو هم دیدم ولی بعضی وقتا بخاطر حالا شرایط روحی همچین خواب هایی رو میبینیم

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢

خیرات بدین واسش روحش اروم بگیره به نیتش قران بخونین انشالله که چیزی نیست منم خواب عزیزای از دست رفتم ...

دقیقا خوابای منم گاهی خیلی درهم برهمه حتما براش خیرات میدم 

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
دقیقا خوابای منم گاهی خیلی درهم برهمه حتما براش خیرات میدم

بله عزیزم نگران نباش 

روحشون قرین رحمت و امرزش🙏

گاهی باید خندید بر غم های بی پایان🖤                            تو تا ابد بغض وسط خندهامی🖤🧢