2777
2789
عنوان

چراازبچگی بهمون میگفتن درس بخون

104 بازدید | 16 پست

یادمه کلاس پنجم بودم معلممون میگفت اگه درس نخونید باید برید کلفتی باید لباس مردم روبشورید خدالعنتشون کنه چقدراذیتمون کردن مامانم چقدربرای درس خوندن منومیزد یه خاله دارم فوق لیسانس داره معلم دبیرستانه وضع مالیشون بدنیست اونوقت جاریش دیپلم داره و سرکارنمیره ماشین شاسی زیر پاشه بالاشهرزندگی میکنن خالم حسرت زندگی جاریشو میخوره پس نتیجه میگیریم درس خوندن زیادخوب نیس😐😐😐  

چرا خوب نیست 

اگه جاریه با ی پولدار ازدواج نمیکرد ایندش چی بود؟؟؟؟

هم درس خوبه هم یادگیری هنر

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو این زمونه باید درس خوند تا مقطع بالا نه لیسانس . رشته ای هم خوند که بازار کار خوبی داشته باشه. یا باید مهارت و صنعت بلد بود . البته اگر پارتی داشته باشی دیگه اهمیت نداره دیپلم ردی هم باشی. مگر اینکه از بهت ارث خوبی برسه یا از راه غیر حلال یا کلاهبرداری به درآمد بالا برسی

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 

من و دوستم همسن هستیم هم کلاس بودیم از دوران ابتدایی 

اون درس خوند علاوه بر سواد برتر درامدو بهترین جایگاه اجتماعی داره یک آدم با اعتماد به نفس و معتبر هست من ازدواج کردم همسرم خیلی پولدار هست این  وسط من فقط پول دارم 

ربطی نداره شاید یکی با درس خوندن خوشبخت بشه یکی با ازدواج 

ولی تو این دوره زمونه درس خوندن دیگه تموم شده 

با این همه سختی و سهمیه و....

۱۰ سال دیگه دکتری پیدا نمیشه که درمان کنه 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

نظر هرکی متفاوت ولی من‌ مثلا بهم بگن شغل ازاد بدون‌تحصیل هرماری حالا با درامد بالا یا مثلا ی شغل اداری و‌مرتبط با درسم اینا باحقوق پایین صددرصد دومی انتخاب میکنم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
معمولا خانومایی ک زیادی درس خوندن زشت ترن؟

نه اما خود من زیبا نیستم بهترین رشته رو تویکی از تاپ ترین دانشگاهها خوندم و شاغلم و درآمد خوبی دارم اما هیچ مردی که هم پایه و هم کفو من باشه منو نخواست و با کسی ازدواج کردم که تحصیلات شغل و درآمدش از من پایینتره. و همیشه حسرت اونایی رو میخورم که همسر همکاران خودم هستن.