2777
2789
عنوان

با شوهرم فقط نشستیم و نارحتیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 75 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید دامادشون بدقلقه . شوهر منم همینجوریه . هروقت میخواد بیاد خونه مامانم مهمونی ، مامان استرس میگیره . نه اینکه حالا خیلی دوسش داشته باشه ولی میدونه که براش مهمه چی جلوش میذارن و اصلا صمیمی و راحت نیست . 

شاید با شما راحت تر و صمیمی ترن .این بد نیست واقعا !

خودش عقل داره هزار بار رفتار پدر خودمو با عروسمون و داداشم دیده بهم گفته بابات اینجوریه با اونامنم ف ...

حالا ی بار گفتی اشکالی نداره دیگه مراقب باش نگی چون اگه با رفتار اشتباه  ما باعث سردی بین فرزند و پدرومادربشه خدا گناهش را برای ما مینویسه ....در عوض بگو نه بابا دوستت دارن ولی خب یه کم خواهرتو بیشتر ، مهم اینه که من و بچمون و خانوادم خیلی خیلی دوستت داریم 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اخه سرددن تا خواهرشوهر و دامادو میبنین انگار ما وجود نداریم اما وقتی اونا نیستن مارو خر میکنن تحویل ...

شاید دامادشون گنده دماغه .

وقتی داماد بداخلاق باشه بیچاره پدر و مادر زن باید هواشو داشته باشن تا دخترشون رو اذیت نکنه .

هم خودم این بلا سرم اومده و هم خانواده همسرم رو دیدم که دامادهای مزخرف دارن .همشونم هم محلی اینا هستن یعنی کلا آدمای اون محل خوب نیستن. 

حالا تفاوت خانواده من با خانواده همسرت اینه که خانواده من درکشون کمتره در ظاهر فکر میکنن خیلی برای بچه هاشون کار میکنن ولی در کل فقط خواهر و برادرم رو میبینن .

مثلا مسافرت میبرن ،پول میدن ،کار درست میکنن و خیلی چیزای دیگه منم حرف بزنم میشم حسود 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

من یه زمانی فک میکردم مادرشوهرم خیلی خوبه خیلی زنه فهمیده و با ادبیع خیلی بهش احترام میزاشتم دست به یه ظرف میزد بدو میرفتم ازش میگرفتم میشستم یا اینک میرفتم خونشون میدیدم خونش بهم ریختس سریع جمع میکردم خلاصه خیلی بهش ارزش میدادم تا اینک فهمیدم خیلی فتنه گر و بی ادبیع واقعا قلبمو با کاراش و حرفاش هزار تیکه کردع هیچ وقت خودمو بابت کارایی ک برای این زن کردمو برای مادر خودم نکردم نمیبخشم

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

مامان و بابای من خیلی به شوهرم احترام میذارن واسه همین وقتی خونواده شوهرم به من بی احترامی میکنن من همیشه زبونم سرش درازه ولی از نظر مالی به داداشم و زنش بیشتر میرسن ولی زنداداشم همیشه ناشکره تو بارداریش به کل فامیلمون زنگ میزد که مادرشوهرم غذا درست نمیکنه برام بیاره درصورتیکه مامانم همون خوراکی هارو خام میبرد منظورم استارتر نیستا ولی به نظرم یاد بگیریم از هیچکس توقع نداشته باشیم. 

همین چایی رو اشکالی داره از پیش عروس تعارف کنن؟ به عروس نباید احترام بزارن؟

عزیزم نه اشکالی نداره ولی من حدس میزنم استارترکسی شبیه جاری من باشه که کلا ریزبین و حساسه ....ما کلا چایی را ازبالای مجلس و از نزدیک ترین شخص بهمون میگیریم و میایم .

عزیزم نه اشکالی نداره ولی من حدس میزنم استارترکسی شبیه جاری من باشه که کلا ریزبین و حساسه ....ما کلا ...

اخه خانواده شوهر منم اوایل همینجوری بودن من نزدیک آشپز خونه می‌نشستم اونا پذیرایی از پیش دامادشون شروع میکردن آخر میومدن پیش من یا من میرفتم خونشون دامادش از قبل اونجا بود پذیرایی هم شده بود چایی اول می‌برد پیش داماد بعد پیش منو شوهرم منم به شوهرم میگفتم دعوا میشدالان  خیلی رفت و آمدم باهاشون کمه  قاطی شون نمیشم 

اخه خانواده شوهر منم اوایل همینجوری بودن من نزدیک آشپز خونه می‌نشستم اونا پذیرایی از پیش دامادشون شر ...

عزیزم توکه میدونی اونها احترام داماد را خیلی دارن اصلا نباید به روی خودت میاوردی ، گاهی سکوت و به رو نیاوردن بزرگترین لطف و احترامی هست که به خودت میتونی بذاری ....البته اینکه نمیری هم بد نیست، مهم ذهن خودته که باید در ارامش باشه ولی یادت باشه الکی بهونه گرفتن و حرف درست کردن و حساس بودن تو ازدواج همش به ضرر خودمون تموم میشه ، اخرش کار ب جایی میرسه که اونها ک تغییر نمیکنن تازه لجبازی میکنن و هرکاری دلشون بخواد انجام میدن .و ته تهش هم میگن عروسمون بی چشم و رو و غرغرو و با همین حرفها پسرمون را هم مثل خودش کرده ...پس باید سعی کنی اصلا این موردهای کوچک به چشمت نیاد .فقط زیر زیرکی تلافی کنی بدون اینکه کلامی حرف بزنی .