جسمی ک خب اکثرأ اذیتن ولی چی هیچوقت از ذهنتون پاک نمیشه خودم الان ک اواخر بارداریمه تنها گذاشتن اطرافیانم خیلی برام سخت بود هیچکس خونم نیومد ن خانواده خودم ن شوهرم ن حتی شوهرم ینی صبح تا شب تک و تنها زل میزدم ب در و دیوار و درد میکشیدم انقدرم اوایل ویار این اواخرم درد داشتم ک بیرون نمیرم و خییییلی ازاین بی معرفتیشون حالم بد شد همشم میگفتن نمیایم ک اذیت نشی البته من ادم بی چشم و رویی نیستم برام غذا اینا میفرستادن خواهرامم چند بار اومدن خونمو مرتب کردن یا شوهرم تو کارای خونه کمک حالم بود چون مادر نداشتم دلشون میسوخت رو ترحم میکردن اما خییییلی زیاد تنها بودم و این تنهایی پدرمو دراورد ازشون دلگیرم از همشون
وقتی توسونوی ۷ ماهگی برای بچه ام تشخیص یه مشکل دادن
هیچکس نمیتونه تصور کنه من ۲ ماه رو چجوری سر کردم یه چشم اشک بود و یه چشم خون شب و روز التماس خدارو میکردم خداروشکر اون روزای سیاه گذشت و خدا دستمو گرفت ❤️
از خدا میخوام برای دشمنم هم پیش نیاره
خدایا شکرت🙏🏻 قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.