2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

که‌چی ترسیدی مگه اعدامش نکردن

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

اسمش چه فرقی داره 

همون که قاتل بی رحم هستن بسه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
اسمش چه فرقی داره همون که قاتل بی رحم هستن بسه

انقد رفته تو مخم . اینا اگه جاهل نبودن چی میشد . اگه میدونستن جهاد نمیکنن دارن جنایت میکنن . چه اعتقادای محکمی دارن چرا عقل تو کلشون نیست .

به حضرت علی اعتقاد نداشتن دیگه ؟ همونا الان شدن داعش؟

اینا به پیامبر و خدا هم اعتقاد نداره فقط  برا بدنامی  پرچم به اسم خدا میارن

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
انقد رفته تو مخم . اینا اگه جاهل نبودن چی میشد . اگه میدونستن جهاد نمیکنن دارن جنایت میکنن . چه اعتق ...

میدوننن اتفاقا

اینا به پیامبر و خدا هم اعتقاد نداره فقط برا بدنامی پرچم به اسم خدا میارن

پس عبدالمالک ریگی رو چه حساب آدم میکشت ؟ حرف و هدفش چی بود ؟ دور آتیش داشتن راجب خدا و جهاد صحبت میکرد گریه میکرد . 

بهشون فکر نکن خودتو بسپار به خدا 

دعا کن ریشه کن شن