2777
2789
عنوان

از شغلم خیلی بدم میااااد

96 بازدید | 14 پست

نزدیک ۴ساله فروشنده مبلم.ازش متنفرممممم میخواد کلی ساعت بیکار بشینی اونم دوتا مشتری بیاد ی نگاه بندازه بره.هرروزم صابکار زنگ بزنه بگه چرا نفروختی.دیگه مغزم نمیکشه میخوام تا عید فقط این شغلو داشته باشم اما همونم برام غیرقابل تحمل شده.از اون طرف به پولم نیاز دارم.تا بخوام لیسانسم بگیرمو ازمون استخدامیم بدم ی سال طول میکشه چیکار کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم باور کن ۹۰ درصد از مردم از شلغشون راضی نیستن منم نیستم یه هکار دارم همش سعی میکنه اذیتم کنه رو اعصابمه ولی خب چیکار کنم باید بگذرونم الان که کارت خلوته بشین درس بخون تو اون ساعت کارای دیگه انجام بده تا درست تموم میشه 

فروشندگی از یه طرف خوبه از طرف بده خوبش این خریدار زیاد نیست بدیش این که صاحب کار اگر چیزی فروش نشه دعواش با تو داره تورو مقصر میدونه عرضه نداری چیزی بفروشی این حرف ها

فروشندگی از یه طرف خوبه از طرف بده خوبش این خریدار زیاد نیست بدیش این که صاحب کار اگر چیزی فروش نشه ...

تو این چندسال هر دوسه ماه ی بار اخراج شدم چون میگفتن فروشت کمه انتظار دارن مشتری رو مجبور کرد تا بخره

۹تومن ثابت با رو هر دست مبل ۵۰۰تومن پورسانت

خوبه

اگه وقت داری ادمینی یاد بگیری خوبه

البته اصولی

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
تو این چندسال هر دوسه ماه ی بار اخراج شدم چون میگفتن فروشت کمه انتظار دارن مشتری رو مجبور کرد تا بخر ...

اره عزیزم خودم فروشنده لباس بودم دوبار اخراجم کردن طرف توقع داشت برم از دم در بزور مشتری بیارم داخل بگم بیا بخر لطفا خیلی حرص می خوردم هرروز دعا می کردم خدا کنه امروز مشتری باشه چیزی بخره که صاحب کارم دعوا می کنه اخر وقت اگه چیزی فروش نمیشد دعواش با من داشت که عرضه نداری سر زبون نداری مشتری مجبورکنی بخره