2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زیاد 

واتیکان ، یونان ، انگلیس  ...

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خیلی

والا من امریکارو دوس دارم

ولی باید دید کدوم کشور قبولت میکنن😂

چرا برگشتی

داستانش کمی طولانیه 

شوهرم نموند برگشت منم یک مدت طولانی تنها بودم اونور داشتم درس میخوندم بعد هم برگشتم ایران 

شوهر منم از شرایط مهاجرت مثل اون کاربر که گفت فقط پول داشت فکر میکرد انگلیس هم مثل ایران هست با پول همه کاری میتونه بکنه بعد دید این خبرها نیست با پولش هم فقط باید مالیات بیشتر بده ترسید برگشت ایران 

ممهترین هم پوله

نه فقط پول نیست. زبان بلد نیسیتیم

وابستگی به اعضای خانوادمون داریم به خصوص شوهرم که مادرش بفهمه حتی سفر نمیذاره بریم! خلاصه زنجیر زیاده به پامون...

شوهرم میگه چه فرقی داره هر جا پول باشه زندگی راحته بشین همینجا زندگیتو بکن ولی من به خاطر بچه هام واقعا دلم میخواد ازینجا بریم... شایدم روزگار عوض شد و اینجا هم زندگی خوب شد