2777
2789

مثلا بیدارمیشین چیکار میکنین صبحانه ناهار به خودتون رسیدن حموم اینا تمیز کاری چه ساعتایی انجام میدین ؟؟

بچه کوچیک دارم شب دیر میخوابیدم صبح ۱۱ ما میشم صبحونه بچه میدم معمولا هم نیمرو خودم یه لیوان شیر خرما یا نیمرو و پنیر و ایتا زود میخورم میرم دنبال کارای ناهار بعد هم شستن ظرفا وقت کنم در این بین جارو میزنم ک معمولا ساعت ۴ ،۵ اینا میشه اکثرا هرروز جارو رو میزنم شام گشنم باشه میزارم نباشه نمیزارم ک یه چیز حاضرس میخوریم یا باقی مانده ظهر رو

با بچه میرم حموم یکی دو روز در میون رسیدگی خاصی نمیتونم به خودم بکنم ولی معمولا خونه تمیزه 

شب که بچه بخوابه و اذیت نکنه همه تمیز کاری ها رو میکنم مثلا گازو سینک و آشپزخونه و جمع کردن وسایل تو پذیرایی رو...تمیز کاری های بزرگ مثل تمیز کردن درب کابینت و اتاق و دیوار و ازین چیزا رو معمولا سالی یکی دو بار میگم کمکی بیاد 

اینه ها رو هم هر وقت ببینم کثیفه سریع تمیز میکنم سرویس بهداشتی هم هر بار میرم کامل همه جا رو آب میزنم نیازی به تمیز کردن حرفه ای نداشته باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید