2777
2789
عنوان

خسته شدممم

50 بازدید | 9 پست

میخوام یکم غر بزنم ، چمیدونم دردودل کنم ☹️☹️

خسه شدم از وجود بابام

از اولش هیچ کاری نکرد برامون حتی نگفت پول از کجا میارین همش پی رفیقدبازیو اعتیاد خودش

همیشه بد دهن داد بکشو فلانهد

خجالت میکشم تو یه جمع خانوادگی یا غیر خانوادگی باشع گاهی دعا میکنم بمیره تموم بشع 

نمیدونم باید چیکار کنم انگار وسط عجزو ناتوانی وایسادم

میگم محلدنمیدم اما فایده نداره بقیه بهش محل میدن

بابای منم مثل تو    بازنشسته شد با حقوق کم   بیچاره مامانم مغازه یی که از نون و خوردن خودش کم کرد بود  درستش،کرد  الان همون مغازه رو لباس فروشی کرد  با اون سنش میره لباس میاره   وضعمون بعد اون خوب شده     ولی بابام بد دهن  خودشم از صبح معلوم نیست  کجا میره سرکار  سه ماه یک بار چهار تومن به مامانم میده 

من امسال عروسی گرفتم یک بار هم نگفت دخترم چی کم داری 

تازه می گفت نخر   بدبخت تمام مامانم 

الانم میریم خونه اشون یا به من تیکه می ندازه  یا به شوهرم 

از باباها نگو که خییلی حرفا هست ‌‌...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابای منم مثل تو بازنشسته شد با حقوق کم بیچاره مامانم مغازه یی که از نون و خوردن خودش کم کرد بو ...

موقعی ک میخواستی ازدواج کنی چی 

واکنش همسرت چطور بود چطوری تونستی بگی بابای من اینه؟ خود همسرت از خانواده مرفهی بود؟

موقعی ک میخواستی ازدواج کنی چی واکنش همسرت چطور بود چطوری تونستی بگی بابای من اینه؟ خود همسرت از خان ...

من از بابام تا الان چیزی نگفتم    شوهرمم باباش بدتر از بابای من  بشدت خسیس  طوری که زنش از دستش تو سن ۵۰ سالگی فوت کرد 

ولی چون داماد زیاد می ریم خونه بابام  بیشتر رفتار بابامو می بینه  و بعدها مثل داماد اولیمون هی می خواد بکوب سرم بابامو  به هر حال مردا همینن

من از بابام تا الان چیزی نگفتم شوهرمم باباش بدتر از بابای من بشدت خسیس طوری که زنش از دستش تو س ...

من همیشه غصه میخورم اگه یه روزی بخوام ازدواج کنم چه با پارتنرم چ کس دیگه ای چی میشه اصلا بابامو ببینن فرار میکنن یا حتی خونه رو واقعا اعصابم داغون میشه☹️

من همیشه غصه میخورم اگه یه روزی بخوام ازدواج کنم چه با پارتنرم چ کس دیگه ای چی میشه اصلا بابامو ببین ...

سعی کن خواستگار اومد باباتو به زبون بگیری   با مهربونی به سمت خودت بکشونی   چون اینطور آدما با جیغ خوب نمیشن 

و هیچ وقت از بابات بیش خواستگار و بعدها شوهرت بد نگو 

درسته بعدها می فهمن بابا خوب نیست  ولی چاره چیه تحمل 

من شوهرم چند بار ازم پرسید بابات چرا اون حرکتو زد! 

من پیچوندم  گفتم سنش رفت بالا حواسش پرت میشه 

تو هم یه موقع مبادا بعدها از بابات بد بگی    بگی شوهرم محرمم  بخدا هر چقد خوب باش  دیر یا زود می کوبه سرت 

با سیاست رفتار باباتو توجیح می کنی 

گلم باید تحمل کنیم ❤️‍🩹❤️

سعی کن خواستگار اومد باباتو به زبون بگیری با مهربونی به سمت خودت بکشونی چون اینطور آدما با جیغ خ ...

نمیدونم چرا اصلا نمیتونم دربارش منعطف باشم واسم مثل دشمن خونیمه🤦‍♀️ همش میگم یا خدا منو بکشه یا اون بکشه