2777
2789
خاک واقعا چه مرداییی پیدا میشن میگن نباید ناشکری کرد برای همین میگن کارت چیه 🥲

آره واقعا از زندگی افتادم مامانم باید بره عمل مثلا کار می‌کردم پول جمع کنم

تو یه دفتر اسناد کار میکنم به زور پیدا کرده بودم با اتوبوس هر روز میرفتم شهرستان 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۲۳ سالمهسال ۹۸ دانشجو بودم ولی چون ازدواج کردم نتونستم ادامه بدم ۴ساله ازدواج کردم و بچه نداریم فعلا ...

خداروشکر عزیزم 

راضی از زندگیت ؟

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

خیاطی، بافتنی، شیرینی پزی، آشپزی، نقاشی، جواهردوزی و…. 😆🧿

آفرین یه پارچه خانمی پس 😂❤️‍🔥این علامته که میگن خوب نیست 

الهی بگردم انشالله مشکلاتتون حل شه عزیزم.ولی نگو اینطوری بچه گلت گناه داره.همین که بچتو داری و رفیق ...

عزیزمی واسه م دعا کن مشکلاتم حل بشه .بخدا بچه م گناه داره 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
قربونت گلم.منم عاشق نقاشیم تمام خرجی هامو میدم برای وسایل نقاشی😅

خیلیم خوب الهی اینقدر پیشرفت کنی فروش بره تابلوهات❤️🤗

۱۹

دانشجو معلمم

یماهه ک نامزدم

درحال حاضر شغل دانشجویی دارم

نقاشی میکشم ولی در حد خفن نه😂

زمین بنام خودم دارم که بابام داده

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂