2777
2789
شیمی طیف گسترده ای دارهاگه منظورت اینده شغلیهبا لیسانسش تو شرکت های دارویی غذایی و آرایشی مشعول میشن ...

چقدر باحال من کلا از رشته شیمی چیزی سر در نمیوردم میگفتم چیکار میکنن اونایی که درس شیمی میخونن هم تو دانشگاه هم بعد 

باحاله پس 🥹😍

برای ظهور امام زمان (عج) و حاجات همه و من ی صلوات بفرستین 🫠💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ده هشتادیم .و فعلا گمم تو زندگی ...):💔🌱کسی ک راجب دانشگاه یه چیزایی می‌دونه میشه لطفاً ریپ بزنه یه ...

بفرما گل 

یه دهه هفتادی موفق 😍❤️‍🔥

❤😘

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
۲۰ سالمهمدرک تا الان که دیپلم بوده ان شاءالله از بهمن میرم دانشگاه میشم دانشجوی پزشکی😂مجردمبیکارنیم ...

الهی به امید خدا عزیزم 

بفرما گل

ممنون

میگما برا ثبت نام دانشگاه آزاد باید چیکارا کرد؟!

بعد کنکور منظورمع 

کنکورو ک‌دادم زمان انتخاب رشته باید چیکار کنم ک آزاد تهرانو برسونم و بتونم بیام 

منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

ممنونمیگما برا ثبت نام دانشگاه آزاد باید چیکارا کرد؟!بعد کنکور منظورمع کنکورو ک‌دادم زمان انتخاب رشت ...

سوالت سخت بود من آزاد نبودم و تهران شرمنده 

😘😘 اره خوب نیست ولی نیت من خوب بود ازش استفاده کرده😆😂

😂😂😂خب نکن خواهر خوب نیست نیت بدهم خوب نیست