2777
2789
عنوان

عروسی خواهر شوهر چرا کسی نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 53 پست
رستوران طوره نمی‌دونم فقط داره مهمونی میگیره که کادو بگیره راجب لباس و کادو همه هم تعیین تکلیف کرده ...

مثلا خواهرشوهرت گفته چقد و چی کادو ببرید ؟زنگ زده ک فلانی تو اون لباستو بپوش؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تیره چرا اخه؟ خودش قراره حتما سفید بپوشه برا اون میگه .شماهم یه سکه پارسیان یه تومنی ببر بگو طلا دیگ ...

نمی‌دونم حتی گفته سبز هم نخرین مادرشوهرم میخواد بپوشه 

اگه شوهرم عقل داشت همینکلر و می کرد 

رفته ربع خریده 

پدر شوهرم تمام 

اون خواهرشوهرمم حداقل ده تومن 

حالا فامیل  های داماد زیر یک تومن میدن

نمی‌دونم حتی گفته سبز هم نخرین مادرشوهرم میخواد بپوشه اگه شوهرم عقل داشت همینکلر و می کرد رفته ربع خ ...

این مسخره بازیای لباس چیه یکی تو کارت عروسی مینویسه سفید نپوشید اینم گفته این رنگی بپوش اون رنگی نپوش .تو چه رنگی میپوشی حالا ؟

چون دوس نداری صمیمی بشی بخاطر اون گفتم بعد برا ورود عروس دوماد برو جلو در ولی دیر تر برو یعنی لحظه های اخر ک همون بری زود برگردی بشینی .به همسرشم خوشروتر تبریک بگو تا باخودش 😅