2777
2789

وقتی کارم تموم شد خدافظ

الان ب خاطر همین قضیه پشت سرم کلی حرف میزنن

با دختر یکی از اشناهامون ک رفت و امد دورادور داریم

همکار بودم یه مدت خب تو اون مدتی ک باهم کار میکردیم صمیمی بودیم بیرون میرفتیم و....

ولی وقتی من رفتم ی جای دیگه

شماره اونم پاک کردم کلا و جوابشو ندادم چون دیگه نمیدیدمش چ فایده

الانم رفته کلی حرف زده پشت سرم

گربه لاور

خب به شما میگن سود جو یا خودخواه با عرض معذرت 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چ کنم یعنی با اون همه ادم درارتباط باشمم

ن خب هرکس یجور زندگی میکنه اتفاقا کاش منم مث شما بودم 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

یا داری اخلاق کس دیگه رو میگی که ما بگیم چقدر کارش بده یا ااگه واقعا خودت اینجوری هستی بسسسسسیار خصیصه اخلاقی بدی هست. خیلی بد

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
یا داری اخلاق کس دیگه رو میگی که ما بگیم چقدر کارش بده یا ااگه واقعا خودت اینجوری هستی بسسسسسیار خصی ...

مگه دیوونم با کسی ک دیگه سال ی بارم شاید نبینمش درارتباط باشم

ب جاش با ادمای جدید میگردم

گربه لاور
خب به شما میگن سود جو یا خودخواه با عرض معذرت

ادمهای سواستفاده گر اینجورین خیلیم زیادن تو خانواده و فامیل و اشنا محل کار احساساتی نیستن اتفاقا خیلی پیشرفت میکنن چون بازیچه مثل خودشون نمیشن ساده نیستن 

عذاب وجدان هم نمیگیرن 

حتی مردها هم علاقمند این جور زنها میشن

جاریم تا بچش کوچیک بود با دوست و اشنایی که بچه داشت میگشت که بچش سرگرم بشه حالا که بچش بزرگ شده باهمشون قطع رابطه کرده پشتشون میگه حالم ازشون بهم میخوره 

خب کارتون زشته چرا شماره کسی ک باهاش صمیمی بودید باید پاک کنید ادم ب رابطه اش احترام میذاره

خیلیا اینجوری نیستن براشون مهم نیست فقط تا وقتی میتونن از طرف سود و استفاده ایی ببرن دوستن 

خیلیم موفقن چون همیشه ی خرو ساده تو فامیل و دوست و اشنا هست ازش سواستفاده کنن 

خیلیا اینجوری نیستن براشون مهم نیست فقط تا وقتی میتونن از طرف سود و استفاده ایی ببرن دوستن خیلیم موف ...

ب هر حال رفتار انسانی نیس ادم ب گذشتش باید احترام بذاره نهایتا اگه کاری خواستن ک در توانمون نبود محترمانه بگیم ن نمیتونم ولی خرکت زمانی ک باهم نزدیکتر بودیم حفظ بشه از این ادما متنفرم اطرافم زیادن

ب هر حال رفتار انسانی نیس ادم ب گذشتش باید احترام بذاره نهایتا اگه کاری خواستن ک در توانمون نبود محت ...

اکثر مردای محل کارم اینجورین مخصوصا نسبت به زنها و دوست دختراشون تا وقتی اون زن براشون سودو منفعت داره و میتونن سواستفاده کنن در ارتباطن به محض اینکه زن نخواد باج بده یا اذیتش میکنن یا دکش میکنن