2777
2789
عنوان

دراومدن لوزه مجدد

22 بازدید | 5 پست

سلام

خواهرزاده من 10ماه پیش جراحی لوزه سوم انجام داد بعد 10ماه ی شب خوابیده بود ک دیدیم ی مقداری خون گوشه دهنش هست بعد بچه که صبح از خواب پامیشه میگه مامان انگار دارم خفه میشه نمیتونم چیزی قورت بدم تا اینکه خواهر میبرتش پیش همون دکتری که براش جراحی انجام داده بود میگه آقای دکتر بچم اینجوری شده البته سرما هم خورده الرژی هم داره دکتردهنشو باز میکنه میبینه روی لوزه سمت چپ کامش یه چیزی شبیه لوزه ولی بزرگ دراومدخ میگه خانوم من فکر نمیکنم این لوزه باشه باید حتما جراحی کنم بدم پاتولوژی ببینم اوناچی میگن ولی هرچی که هست لوزه نیست 

خلاصه رفتیم جراحی انجام داد بماند که خواهر من تو این چن روز دیگ خودشو کشت الانم تا نتیجه پاتوبیاد داره خودشو میکشه کسی تجربشو داره؟؟؟؟؟؟؟ 

سه شنبه نتیجه پاتو که اومد با خوابی ک دیدم براتون میزارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ان شالله خیر هست،بچه هم به زودی خوب بشه مادرش از نگرانی دربیاد

دست شما درد نکنه سلامت باشی معراج بخونین معراج مورده رو زنده میکنه شما برای من بخونین من برای حاجتروایی شما