2777
2789
عنوان

بزرگترین دشمنم مادربوده وهست

123 بازدید | 7 پست

این درد ناک ترین حقیقت زندگیم مادرم نه تنها برام مادری نکرد بلکه کارایی رو درحقم انجام داد که دشمنم نمیکرد اینقد اذیتم میکن که بفکر رفتن ازاین خونه هستم اما نه پولی دارم نه کسی که بهش تکیه کنم

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن
کاملا درکت میکنمچندبار تاپیک زدم که دردی روی دلم هست که حتی اینجا نمیشه گفتبرای کسی قابل باور نیست م ...

درکت میکنم باهمه ی وجودم هیچوقت ازش مادری ندیدم اینقد اذیتم کرد که هرچی بگم کم بدترین درد ها اذیت ها 

خدایابندهات باهام کاری کردن که ازت دورشدم (به جرم دختربودن هزارسیلی برصورتم زدن،ارزوی زندگی کردن به دلم گذاشتن به دلم موند همه ی آرزوهام... )تورولابه لای دردام گم کردم توبیاوخدایی کن پیدام کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پول ندارم وگرنه میرفتم چقد تحقیر بشم حرف بشنوم زجر بکشم 

چندسالته

۲۷

دوست نداری ازدواج کنی؟

دوست دارم اما من اونقذ محدودیت دارم توی همه چیز که ازدواج کردنمم خیلی سخت